Grannen snart

Det här blir ett kort inlägg, men det är bara för att jag snart ska in till grannen och jag måste fixa håret och lite sånt :). Just nu skriver jag i bloggen men oj nu måste jag skynda mig.

 Bild på mig :)

Puss // Jennifer ;)<3


31/12-2009 snart 1/1-2010

Godmorgon gott folk ;)
Vaknade för ungefär 1 och en halv timma sedan. Då gick jag och åt frukost och sen så gick jag ner till vardagsrummet och kollade på "Våra bästa år" på 3:an :). Ska snart byta vatten i min hamsters bur, och sen ska jag nog välja vad jag ska ha för kläder på mig idag. Det är ju nyår :D. Vi ska vara med grannen och det kommer typ vara 21 stycken där -.-. Hoppas att det inte blir så mycket raketer, eller i alla fall några :). Ska kolla klart på Top Model, men jag skriver mer ikväll :D.



Puss och kram hela daan :)<3


Sov sött <3

Detta blir sista inlägget för idag. Ska snart gå och lägga mig, men först måste jag borsta tänderna så att jag inte får några hål. Jag har faktiskt aldrig haft det och det är jag glad över :). Ville bara säga godnatt till mina läsare :)<3


 Jag vid farfars grav på julafton, undvik mitt ansikte :)<3

Godnatt & sov sött
Kramar // Jennifer :)<3


Wii + räkor

Nu har jag precis varit nere i vardagsrummet och ätit "Tiger räkor", det är jätte gott :).

Mums :)

Jag, mamma och pappa spelade Wii också, det var jätte kul, vi körde bowling :).

Roligt spel :)

Kram // Jennifer :)<3

Pärla :)

Nu är klockan 22.42 och jag är jätte trött. Men jag ska försöka hålla mig vaken en liten stund till, för jag ska se på ett program som börjar 23.00. Just nu sitter jag och kollar på när min hamster Pärla springer runt på golvet i en sån dära boll, hon är så himla SÖÖÖÖÖÖÖÖT :D<3.


Pärla när hon sitter och äter i sin matskål.
Bilden blev inte så bra, men ni får nöja er med det ;).

Puss och kram :)<3


Nyår imorgon :)

Hejsan, nu har interneten blivit snabb igen och då kan jag blogga :D.
Idag har jag inte gjort så mycket, bara vart hemma och rensat i mitt rum. Typ vid tjugo över 6 så kom Diana och hälsade på. Det var typ 1 eller 2 månader sedan vi träffades, omg. Till middag så åt jag grillspett, det var jätte gott, hihi, och det var bra för jag var skit hungrig :).
Imorgon är det sista dagen på året :(.
Hur firar ni nyår? :)<3


Fyverkerier är vackra, men när dom smälls så håller jag mig helst inne :)



Goodbye 2009, Hello 2010 ;)<3


Svar på frågestunden

Postat av: Adna

Har du en kille ?
Om ja vad heter han <3

Svar: Nej, jag har ingen kille :)<3

Postat av: Anonym

Har du rökt?

Svar: Nej, det har jag inte :)

Postat av: Felle

har du haft djur. isåfall vad?

Svar: Jag har haft 2 marsvin, men nu har jag en hamster :)

Postat av: Ewwe :P

blir du äcklad av bajskorvar hihihih

Svar: Iaf om man pratar om det när man äter :)

Postat av: Felle

skulle du äta katt ögon eller människohud?

Svar: Jag skulle aldrig äta något av dom sakerna :)

Postat av: Linnea

Hej, har du något syskon ?

Svar: Ja, en stora syster :)

Postat av: Adna

Skulle du kunna leva utan godis ? ;)

Svar: Ja, eller iaf om jag var tvungen :)

Postat av: Johanna

Vilket är ditt favoritämne i skolan?

Svar: Mitt favorit ämne i skolan är nog bild :)


Postat av: Victoria

do you love me ? :$<3

Svar: Ja, det är klart syster :)<3

Postat av: Ewwe

vad är din älsklings färg förutom rosa eller lila:D

Svar: Jag har bara en älskling färg och det är rosa, men det finns andra färger som jag gillar :)


Postat av: Felle

skulle du vilja ha mer syskon

Svar: Nej, det är bra som det är :)

Postat av: Bella

Tycker du det ska bli kul att jag ska börja i din klass?
Din favo färg(Är det grönt som i 3:an ^^)

Svar: Ja, jag tycker att det ska bli jätte kul att du börjar i min klass och nej, min favonfärg är rosa :)




Hoppas att jag gav er bra svar :).

Pusshej // Jennifer :)<3


Mammas jobb idag

Hejhej :)<3
Idag gick jag upp vid 06.00, för jag och mamma skulle ta tunnelbanan som gick 07.00, för idag ska jag vara på mammas jobb, och sedan så ska jag, mamma, mammas jobbarkompis och hennes dotter gå och äta suschi till lunch, mums :). Just nu är jag på mammas jobb och skriver i bloggen.
Och jag vet att jag inte har skrivit på länge, men det är bara för att datan fortfarande är seg och då kommer jag inte in på bloggen, snark -.-. Ska kolla runt lite i olika bloggar som jag inte har kunnat läsa hemma medans datan är seg. Skriver ett till inlägg snart och svara på frågestunden. Och nu vet ni iaf varför jag inte har svarat på frågestunden.

Puss och kram// Jennifer :)<3


Onsdag

Heej bloggen:)<3 Idag började vi 08:40 med idrott, då körde vi spökboll. När idrotten var slut så hade vi Svenska, och då läste vi en liten stund och sedan gick vi till data salen och skrev lite:). Till lunch fick vi fisk med potatismos, det var gott. När lunch rasten var slut hade vi matte och efter matten så hade vi B-språk, det är tråkigt på dom lektionerna men men....Ungefär 13.30 gick vi till farsta bibliotek, men jag gick hem nästan direkt när vi kom dit:). När jag kom hem gjorde jag varm oboy med grädde, det var jätte gott för jag frös och då hjälper det att äta eller dricka något varmt. Nu kollar jag på MADE och ska snart se om min hamster har vaknat:). Jag fick en hamster av min syrra igår, det var en förtidig julklapp, tack så mycket syrran:-D<3 Pusshej // Jennifer:)<3

Tisdag, museum

Helluu:)<3 Idag möttes vi vid t-banan 09.00. Våran lärare kom en kvart försent och då sa han att vi inte skulle åka till skansen för att det snöade för mycket. Men han sa att vi skulle åka till Natur historiska riks museét, så då åkte vi dit. När vi hade vart där i några timmar så åt vi lunch och sedan, typ halv 1 så skulle vi åka till NK och kolla på julpyntet i skyltfönstret, skit tråkigt -.-. Vi slutade två timmar innan vi brukar sluta på Tisdagar:). När jag kom hem satte jag på teven och datan. Nu kollar jag på The hills och sitter vid datan. Det här var allt för idag:). Puss och kram // Jennifer:)<3 Bilder kommer någon annan gång:-D<3

Ska snart gå

Hejsan:)det här blir ett kort inlägg, för snart ska jag börja vandra mot t-banan i centrum. Vi ska ju till skansen och se hur djuren bor på vintern och lite sånt:). Skriver mer när jag kommer hem. Puss o Kram / Jennifer:)<3

Måndag

Hejsan:) Idag började vi 08.00 och då hade vi B-språk. Efter det så hade vi Svenska, och vi läste typ hela tiden -.-. Sedan hade vi typ NO, skit tråkigt. Till lunch fick vi pannkakor, dom var inte så jätte goda men jag åt ändå, för jag var så hungrig:). När lunch rasten var slut hade vi 1X2 och jag fick typ 7 av 10 rätt:-D. Efter det skulle vi egentligen ha Svenska men en tjej i klassen hade tagit med en "film" med Johan Glans, det var skit rolig xD. Sista lektionen var bild, och då gjorde vi julkort, men mitt blev inte bra så jag slängde den xD. Vi slutade 14.00 istället för 14.10 och då gick jag hem och åt mellis. Nu sitter jag i mitt rum, kollar på teve och sitter vid datan. Ska snart göra matsäck tills imorgon. Vi ska till skansen och med klassen imorgon, det är klassens dag på skolan så typ alla klasser ska åka någonstans med och göra någonting med klassen:)skriver kanske mer sen. Pusshej // Jennifer:)<3

Frågestund

Nu ska jag ha frågestund här på bloggen :).
Svarar på allt någon gång i helgen. Snälla fråga någonting :).


Torsdag

Hejsan :)
Idag började vi 08.10, och jag hade ställt klockan på 06.20 men sen var jag så trött, haha så jag ställde om väckarklockan till 06.30 :). Första lektionen hade vi svenska, först läste vi och sedan gick vi till datasalen och skrev på datan. Efter det så hade vi engelska och sedan hade vi lunch. Till luch blev det jätte äcklig pannbiff med jätte äcklig sås och jätte äcklig potatis till xD. Vi hade jätte lång lunchrast och efter rasten så hade vi idrott, och då körde vi först fia med knuff på ett speciellt sett, det är svårt att förklara och sen fick vi göra "leka" fritt xD. Sista lektionen städade vi bara och vi slutade 13.30 istället för 14.25, bara för att vi blev klara i tid med städningen :). När vi hade slutat så gick jag och Felicia till farsta centrum och skulle handla julklappar, och efter typ en och en halv timme, tror jag, så gick jag hem och hon skulle hem till sig. Jag kom hem för ungefär en och en halv timme sedan kom jag hem och då kollade jag på MADE på MTV :D. Nu sitter jag och skriver i bloggen och chattar :D.

Rihanna - Cry


Pusshej / Jennifer :)<3


Godnatt...<3

God kväll :D<3
Det här blir nog det sista inlägget för idag. Jag måste gå och lägga mig ganska tidigt så att jag orkar upp imorgon, jag börjar 08.10 och ska gå upp typ en och en halv timme innan vi börjar så att jag hinner duscha :).
Skulle egentligen bara säga godnatt till alla mina läsare som läser min blogg :). Hoppas ni fortsätter med det och att jag får fler besökare, för just nu har jag bara någonting med 20 besökare. Men jag vill såklart ha mer :D.

Godnatt sötisar / Jennifer :)<3


Älskar dom här naglarna :)<3


Recept på knäck

Ett av dom godaste sakerna att äta på julafton är knäck.
Så här får ni ett recept på knäck om ni inte har det och vill ha :).

Ingredienser      75 st

2dl vispgrädde
2dl ljus sirap
2dl socker
1dl skållad hackad mandel
2msk ströbröd
2msk smör

Gör så här:
Blanda grädde, sirap och socker i en tjock bottnad kastrull. Koka utan lock, rör om då och då tills smeten klarar kulprovet för knäck (ca 15 min i en vid gryta eller ca 30 min i en gryta med mindre botten). Tillsätt madel, ströbröd och smör. Fördela smeten i knäckformar. Låt stelna. Förvara i kyl. Kulprov: Häll några droppar av smeten i iskallt vatten och rulla till en kula. Knäck-kulan ska vara fast till hård.


?

Tycker ni att jag ska ha frågestund på bloggen? :)
Skriv om ni tycker det :)<3


Jag i typ 4:an, med lugg haha :D


Onsdag, rolig dag :D

Hejsan :)
Idag började vi 08.40 med idrott. Efter idrotten så hade vi Svenska och då läste vi och sedan skulle vi göra den dära uppgiften om julen och vintern, som jag skrev om i ett annat inlägg. Sedan hade vi lunch och det blev typ "julbord" men jag åt bara potatis, prinskorv och köttbullar :). Efter lunch rasten så hade vi matte och sen så hade vi B-språk, det var ganska kul idag, roligare än vanligt och lektionen gick snabbare än vanligt också. Sista lektionen var Mentors tid och då hade vi klassråd och i slutet så fick vi se någon film om mobbning. Vi slutade 14.30 och då gick jag hem och åt mellis. Sen kollade jag på teve en liten stund och satte mig vid datan sen :). När pappa kom hem så hade han köpt hem skräpmat, alltså donken, men det var gott haha xD. Just nu kollar jag på teve och skriver ner ett recept på knäck :).

Juste jag glömde skriva att det hände en jätte rolig och pinsam sak idag på lunch rasten :D.

Glacier, Adna, Johanna och jag satt i korridoren (inget liv) xD.

Johanna: Shit vad många sms jag har i mobilen.

Adna: Är det från din kille, Anton eller?

Glacier: Haha kanske Anton i 6a1.

Och direkt när Glacier säger det så kommer Anton ifrån 6a1, och ba, öhh...vadå xD.
Han typ fattade ingenting xD.
Men det var nog pinsammast för Adna och Glacier för nu kanske han tror att Glacier är kär i honom, haha, fett synd xD.


Black Eyed Peas - Meet Me Halfway


Älskar den här låten, den är skit bra :D

Puss / Jennifer :)<3

Tisdag, lång skoldag

Hejsan :)<3
Jag orkar inte skriva ett långt inlägg idag. Vi slutade klockan 4 och då gick jag hem och satte på teven och datan. Efter ett tag så kom pappa hem och då gjorde han mat. Det blev plättar :). Nu kollar jag på teve och inne på msn.

 Bjuder på en gammal bild på mig.

Love
Jennifer <3

20:43

Det här blir sista inlägget för idag.
Nu kollar jag på teve, och ska logga ut nu, för mamma måste ha interneten. Asså f*n vad jag önskar mig ett eget internet i julklapp, hoppas jag får ett :). Jag skriver mer imorgon efter skolan om jag orkar, för vi har lång dag i skolan imorgon, slutar 16.00 -.-. Nu måste jag verkligen ge interneten till mamma.


Puss // Jennifer :)<3


Måndag i skolan

Hejsan, förlåt att jag inte skrev igår, men jag orkade helt enkelt inte. Var jätte trött och gick och la mig tjugo i 9, as tidigt :).

Idag började vi klockan 08.00 så jag var tvungen att gå upp 06.10 så att jag skulle hinna duscha. Första lektionen var B-språk, och sedan hade vi NO. Det är skit tråkigt men men. Så är det :). Till lunch fick vi potatisgratäng med kalkon. Det var jätte gott :D. Vi hade typ en timmes lunchrast och efter den så hade vi 1X2, och jag fick alla rätt på dom dära frågorna. Jippi xD. Sedan hade vi Svenska och då skulle vi typ göra någonting om julen och vintern.Men det kommer typ ta några lektioner att bli klar med. Sista lektionen för dagen var bild och då skulle vi egentligen ta med en bild som vi skulle förstora, men jag glömde det och jag var inte ensam xD. Men som tur var så hade våran lärare tagit med sig några bilder som vi kunde få. Vi slutade 14.10 och då gick jag hem och satte på teven xD. Somvanligt. Nu sitter jag här i mitt rum och bloggar och kollar på teve :).
Skriver kanske mer senare, men vi får se :).
Puss och kram // Uffie :)<3


En bild som Felicia i min klass ritade på tavlan idag xD.
Snygg va? :D

Fredag och idag ;)

Helluu :D<3
Förlåt att jag inte skrev igår, men vi skulle till våra kompisar när vi kom hem :).

Fredag: Gick upp 07:50 och åt frukost. Första lektionen hade vi svenska och sedan fick vi veckobrev och lite sånt. Sen var klockan typ halv 11 tror jag och då åt vi lunch, och efter lunchrasten hade vi slöjd, och sista lektionen var engelska. Då fick vi se på en film som heter "jorden runt på 80 dagar", den var ganska bra, men jag har sett bättre ;). Halv 3 så skulle jag ha utvecklingssamtal och när jag kom hem sen så gick jag och kollade på teve och glömde helt bort att jag skulle skriva i bloggen och när pappa kom hem så åkte vi till Victoria och hennes familj på andra sidan stan. Dom hade en hamster dära som hette Molly, hon var skit söt :). Sen byggde vi ett torn av lego, som nådde ända upp till taket :). Vi kom hem ungefär halv 1 på natten och då gick jag direkt och la mig.

    

Idag: Jag vaknade ungefär klockan 09.00 och gick ovh åt frukost. Sedan skulle mamma och pappa till husvagnen för dom ska på något julbord dära, så jag ska vara hos farmor idag och imorgon :). När jag kom till farmor så höll hon på att baka bröd, och sen frågade hon om vi skulle baka lussekatter och det ville jag, så medans bröden låg i ugnen så började vi baka lussekatterna. Och när dom var klara så gick vi hem till mig och lämnade några i frysen och sen gick vi tillbaka hem till farmor. Då gick jag upp till vardagsrummet och satte på teven och såg att det var idol repris och då kollade jag på det, för jag kollade inte igår :). Nu har jag precis ätit dom godaste pannkakorna i hela världen. Farmors pannkakor :D, och ska kolla klart på idol. Har inget mer att skriva nu.



Puss och kram // Uffie :D<3


Torsdag, julpyssel

Hejsan :)<3
Idag började vi halv 9 istället för tio över åtta, för vi skulle julpyssla i Hästhagsskolan -.-. Det var skit tråkigt, och när vi kom tillbaka till våran skola, ungefär halv 12, så åt vi lunch. Det blev pannkakor och det var faktiskt gott. Sen hade vi idrott, men våran idrottslärare åkte typ skridskor med 4orna eller 5orna så vi hade vikarie, och det var våran biträdande rektor. Vi körde spökboll, det är as roligt :). Efter idrotten så hade vi sista lektionen och det var typ NO tror jag och efter det, ungefär halv 3 så slutade vi. Sedan gick jag hem och åt mellis, sen gick jag upp till mitt rum, kollade på teve och satte mig vid datan :). Nu kollar jag på MADE och skriver i bloggen.
Mer har jag inte gjort idag :).


Några bilder från Egypten 08 :)

Pusshej // Jennifer :)<3


Kul test :)

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Vi börjar tio över nio va? Vi möts 08:50 ;)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Sitter på tunnelbanan :)<3

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Hej sis :)<3

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Okej x)

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Jaha okej :(<33

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Haha samma här :)<33

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Är påväg hem

8. Vad vill du mest av allt?
Jennifer :)

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Har dem lunch rast med er?

10. Din romantiska replik?
Ja

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Okej <3 Vad bra <3 jag skulle typ komma hem 15.00
om jag var i min skola x)

12. Vad får du alltid höra av dina kompisar?
Haha xD

Onsdag

Hejsan hejsan<3
Förlåt för att jag inte har skrivit något idag, men interneten har hackat :(.
Aja, idag har jag varit i skolan. Vi började 08:40 med idrott, och då körde vi krysskung. Det är roligt xD. Andra lektionen hade vi svenska, det var as tråkigt, haha. Till lunch fick vi fisk med potatismos, asså det var helt okej, för nu gör dom hemmagjord potatismos och förut så hade dom bara pulvermos och det är skit äckligt -.-. Vi hade typ en halv timmes rast och nästa lektion var matte. Då jobbade vi i matteboken hela tiden och tillslut blir det långtråkigt haha :D. Näst sista lektionen var B-språk, då hade vi läxförhör, och det gick faktisk bättre än jag trodde med tanke på att jag inte hade övat något x). Sista lektionen hade vi Mentors-tid, då hade vi klassråd och sedan fick vi kolla på youtube. Vi slutade halv 3 och då gick jag hem direkt och åt mellis, för jag var jätte hungrig. Har precis ätit middag och det blev donken, skit gott :). Just nu sitter och kollar på teve, Stockholm Arlanda på 3:an och bloggar lite. Ska kanske måla naglarna snart, men jag måste fråga syrran om hon kan hjälpa mig, för jag vill ha Fransk Manikyr, och jag suger på att göra det själv :). Det här var allt för idag. Pusshej // Jennifer :)<3


Tycker du att det här ser gott ut? :)
Det tycker inte jag i alla fall xD


Tisdag, låång skoldag -.-

Hejsan :)<3
Idag hade vi sovmorgon så vi började 09.10. Våran första lektion var engelska, och sen hade vi musik. Asså  det är så tråkigt så att det finns inte xD. Till lunch fick vi wook, det var jätte gott, men vi hade bara en halv timmes rast och efter rasten så hade vi SO-religion -.-. Sedan hade vi en timmes matte och jag jobbade i matteboken. Sista lektionen hade vi profil/elevensval och jag har ju matte där och den lektionen håller på i 1 och en halv timma, så jag har 2 och en halv timmes matte på raken på Tisdagar -.-. Vi slutade 10 minuter tidigare idag och det var as mörkt ute. När jag och Johanna var vid en äng så såg vi 2 jätte läskiga fyllisar. Dom pratade skit högt och var jätte läskiga, så jag följde med Johanna till centrum och vi gick runt dära en liten stund, tills pappa kom och hämtade mig och Johanna åkte hem till sig. Nu har jag precis ätit middag, det blev pannkakor idag också, men det var bara för att jag ville ha det och för att det fanns kvar ifrån igår. Sitter och kollar på BROOKE KNOWS BEST just nu, det är as bra :D. Det här var min dag idag och jag kanske skriver mer ikväll, eller också kanske inte. Puss och Kram // Jempa :)<3


Älskar verkligen dom här klänningarna.
Skulle vilja ha såna :D

Godmorgon

Godmorgon gott folk xD<3
Ska snart vandra mot en lååång skoldag.
Men måste borsta håret först :)
Skriver mer ikväll.
Vi hörs // Jennifer :)<3


Tess :)<3
Victoria :)<3
Jag :)
med bh:n på huvudet xD<3


RSS 2.0