Ny header :D

Nu har jag nyss fått en ny header. Det var syrran http://ThereseAdelman.blogg.se som gjorde den. Blev den fin? det tycker iaf jag :). Tack så j*vla mycket syrran ;)<3

Aja, ska gå och lägga mig snart, jaa jag vet, det är ganska tidigt men jag börjar få migrän...ååå det är så jobbigt. Men nu måste jag sova, så att jag vaknar imorgon bitti utan huvudvärk. Kramar // J ;)<3

Måndag....

Hejsan svejsan.
Idag har jag varit i skolan, vi började kl 08.00 med B-språk, Tyska. Asså när vi har Tyskalektionerna så går alltid tiden så himla fort. Menmen...efter Tyskan hade vi No och sen Svenska. Till lunch blev det thaigryta med ris, det var faktiskt rätt gott. På lunchrasten gick jag och Johanna till en korridor där det var tyst för vi ville läsa ur våra Twilight böcker, men det blev inte så, vi pratade bara om Twilight filmerna och så. Vi hade 1X2, sen Svenska igen, men jag kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde xD, och den sista lektionen var bild. Om vi inte hade gjort klart våra mappar till bildsakerna, så skulle vi göra det, men alla som redan var klara skulle rita någonting som vi hade gjort under sommarlovet. Jag ritade min Twilight bok för det var det enda jag kom på att göra xD haha. Vi skulle egentligen sluta 14.10 men vi slutade 13.45 för våran lärare skulle på något möte, haha YES! :D. Gick raka vägen hem för jag var så j*vla hungrig, inte bra -.-. När jag satte mig vid datan var den skit seg, men som tur är så är den inte seg nu, jippiiiiiiii :). Sitter här och min kompis ska lära mig hur man komenterar på http://blogspot.com hoppas att jag fattar xD. Jag kollar också några olika bloggar som t.ex http://ThereseAdelman.blogg.se http://dhlm.blogg.se http://jjenniih.blogg.se http://toveme.blogg.se och http://saygreenday.blogspot.com . Kollar på Brooke Knows Best, det är skit bra :). Neeeej! Imorgon slutar vi kl 16.00, neej och så har jag, Johanna och Maria matteprofil, det är nog det tråkigaste som finns -.-.

________________________________________________________________________________________________

Shit, det känns som att klockan är typ tio, fast den bara är tio i åtta, omg haha ;).

Ska nog kanske duscha snart, och jag skriver kanske innan jag går och lägger mig.



P&K // Jennifer ;)<3


Söndag, skola imorgon

Hejsan svejsan allihopa ^^ Idag har min dag sett ut såhär...jag började dagen med att vakna runt 11 och då gick jag & åt frukost :). Efter det fixade jag iordning mig och sen gick jag ner å diskade i diskhuset för jag ville hem från landet så snabbt som möjligt haha :p. När vi kom hem packade jag upp mina saker och sen kollade jag på veckobrevet och såg att vi hade 4 läxor till nästa vecka -.-. Det är bara att göra dom ;). Just nu sitter jag vid datan men ska snart stänga av den, för jag ska nog göra några av läxorna idag. Men jag kanske skriver mer innan jag går och lägger mig, vi får se ;).



Haha en bild på mig när jag ramlade i fjällen i Mars xD

Puss o kram skumbanan <3

Förlåt

Helusan bloggen<3
Förlåt att jag inte skrev igår, men jag orkade helt enkelt inte :). Men iaf, jag var i skolan, vi började klockan 09.10 och slutade typ 14.05. När jag kom hem så satt jag mig vid teven och kollade på top model, sen ungefär klockan 17.00 åkte vi till landet , men Tess stannade hemma :). Idag, Lördag åkte jag, mamma, pappa, mormor och morfar till en affär som heter Lager 157, åååå...det fanns så fina kläde där, men tyvärr var nästan allt jag provade för stort eller för litet :(, fast jag hittade en fin t-shirt med en ängel på, och så hittade jag ett halsband också (bilder kommer) :). När vi hade varit där i ungefär 1 och en halv timma åkte vi till Willys och jag köpte en ny tandborste :). Nu har jag precis kommit tillbaka till husvagnen från några som vi känner här på campingen :). Vi åt tacos hos dom, det var as gott och sen var det så länge sen jag åt det :). Sitter just nu här, äter godis, dricker coca cola och kollar på Sommarkrysset.

Juste, i Torsdags satte pappa upp min teve på väggen och tog bort en garderob ifrån mitt rum. Det blev skita snyggt (bilder kommer på det också) :).

Nu ska jag kolla klart på Sommarkrysset, men jag kanske skriver mer lite senare ikväll :)



Pusshej // Jennifer ;)


Torsdag 27/9-09

Godagens ^^
Idag har jag varit i skolan, vi började 08.10 och slutade 14.25 :). Först hade vi svenska, då läste vi, jag hade med mig en bok "twilight" och sen efter svenskan hade vi svenska igen fast vi gjorde andra saker då. Sen hade vi No, kommer ite ihåg vad vi gjorde på No-n. Till lunch fick vi pannkakor med sylt, eller ärtsoppa, jag tog pannkakor för jag gillar inte ärtsoppa haha :). Klockan 12.00 hade vi idrott, vi körde flaggleken, den var faktiskt kul. Aja sista lektionen var So då vi pratade om vad som är meningen med livet, och olika religioner :D. Kom hem för ungefär en halv timma sedan och har precis ätit mellis, men nu kollar jag på teve och vet inte vad jag ska skriva mer.


Pussar och kramar
Jennifer ;)

Natti natti <3

Nu ska jag bara kolla klart på ROOM RAIDERS, sen ska jag gå och lägga mig.
GODNATT PUSS PUSS <3


20:51

Hello alla läsare ♥
Idag har det varit en lååång dag i skolan. Vi började med engelska, då läste vi en bok (på engelska). Alla läste en varsin likadan :). Sen hade vi musik, och vi danade en jätte konstig dans med skit dålig musik till, typ country musik (stavning?), och så spelade vi gitarr, det var faktiskt ganska kul att spela gitarr för den låten som vi spelade var inte svår alls :). Efter musiken åt vi lunch, det blev fisk, kalkon och potatissallad det var rätt gott. Vi hade geografi efter lunchen och efter geografin hade vi typ matte/geografi xD. Men det var nog mer geografi än matte :p. Sista lektionen var profil, och jag hade valt matte för jag måste öva på det ;). Vi skulle egentligen sluta 4 men vi slutade kvart i 4 istället, för våran lärare skulle på någon grej, YES haha :). Jag gick hem och kollade på teve, top model (somvanligt), jag är en stor tevenörd xD. Till middag blev det korvstroganoff med ris, men jag gillar inte det så jag käkade mat ifrån igår :). Nu sitter jag i mitt rum och håller på svettas ihjäl, det är f*n 26 grader här ;). Har precis käkat en macka, blev helt plötsligt as hungrig, vet inte varför xD. YES imorgon är det sista dagen att stå skolpolis, asså för den här veckan, även fast jag typ inte behöver göra någonting för det kommer aldrig folk ifrån mitt håll, haha tur :).

_______________________________________________________________________________________________

Någon som ska göra något kul i helgen?
Jag och Johanna ska kanske gå på bio, och se på 'Sommar med Göran', haha alla säger att den är jätte bra och rolig, hoppas att den är det. Och hoppas att vi ska gå och se den.
Om det är någon som har sett den filmen, skriv i komentarer vad du tyckte om den, skulle bli jätte glad :).

_______________________________________________________________________________________________

Shit vad tiden går sakta, det känns som att vi har gått i skolan i nästan 1 år och att det snart kommer bli sommarlovet till 7:an, längtar som f*n till 7:an :).
Aja det här var allt jag hade att skriva om idag, men jag skriver nog mer imorgon om jag hinner och om datan fortfarande är snabb.
Håll alla tummar ni har att datan är snabb imorgon :).

_______________________________________________________________________________________________

Ska nog gå och sova snart, så om jag inte skriver sen så har jag gått och lagt mig.



Puss och kram // Jempa ;)


Måndag, skola

Hejsan.Idag har jag varit i skolan, jag, Hanna och Evelyn stod skolpoliser på morgonen så jag var tvungen att vakna 05.30 -.-. När jag kom hem från skolan så var Diana och Evelyn hemma hos mig också, men efter ett tag så gick Evelyn för hon skulle hem och göra någonting, vet inte vad det var :). Jag skulle följa med Diana till hennes träning, så hon gick hem och åt, men typ klockan 10 över 6 ringde jag till henne och sa att jag inte hade ätit ännu, så jag kunde inte följa med, synd :(. Aja nu sitter jag här och ska typ ta något att äta, är vrål hungrig. Sen ska jag nog kolla på teve en liten stund, sen sova. Puss puss & godnatt <3

Igår

Förlåt att jag inte skrev igår men jag orkade värkligen inte, var jätte trött :). Aja. Ungefär 2 så åkte jag, mamma och pappa till expert för dom skulle se om det fanns någon sladd till kameran som man sätter in i datan, men dom sa att det inte fanns, och tipsade om Kjell & Company. Så vi åkte dit och då hittade dom en sladd, och jag hittade en sak som man sätter upp teven på väggen med och sen en annan sak som man har dvd:n på under teven :). Sen typ direkt när jag kom hem, så åt vi middag med grannen. Efter det gick jag och la mig och sov :).


Dvd saken

Grejen som man sätter upp teven med :D

Kramissar
Jennifer


Städning

Hejsan, nu har jag precis städat klart mitt rum. Det tog ungefär en och en halv timma att dammsuga, svabba och rensa lite saker som jag ska ha upp på vinden :). Just nu sitter jag och kollar på teve 'trollkarlens hemliget' på 5:an, och ska snart sova för jag ska upp tidigt imorn bitti, ska ju stå skolpolis typ tjugo i åtta *snark*. Aja, nu ska jag kolla klart på 'trollkarlens hemlighet'.


En bild på mig för ungefär 2 år sedan :)

Kramar // Jennifer ;)

Glasstvålar



Finaste tvålarna jag någonsin sett. Ska f*n köpa dom när jag får reda på vart man köper såna. Om det är någon som vet, skriv då i kometarer ;)<3

....

Yes nu har datan blivit snabb, hoppas den kommer vara snabb LÄNGE :). Idag ska jag nog bara vara hemma, och städa mitt rum :). Ska kanske till länna och köpa någonting till min teve, men det beror på om mamma och pappa orkar :). Skriver mer senare om datan är snabb, annars tar det ungefär en halv timma att gå in på bloggen -.-'. Puss o kram // Jennifer ;)


Skola snart...

Har inte bloggat så mycket nu när skolan har börjat och för att datan har varit seg. Men jag ska försöka att blogga varje dag, vi får se hur det går :). Ska till skolan om ungefär en halvtimme. Så ska fixa mig lite och sen dra till skolan.



Puss o kram hela dan ;)

09:15:22

Hejsan<3
Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men datan har hackat, så det har inte funkat att gå in på bloggen, eller andra saker. Hur som helst, idag börjar skolan, men vi ska ha skolstart klockan 5 på eftermiddagen, haha vet inte varför men det är skönare att börja på eftermiddagen än på morgonen, för då kan man sova ut, inte för att jag sov ut idag. Jag hade ställt klockan på 9:00, men istället vaknade jag klockan 8:00 och var jätte pigg, haha :). Det kommer kännas jätte konstigt att börja skolan igen, fråga mig inte varför men det är bara så ;). Nu ska jag gå ner till köket och göra frukost, sen ska jag bestämma vad jag ska ha på mig idag. Kramar på er // Jennifer ;)

Den här bilden är ju bara för söt ;)

Just nu...

...sitter jag i mitt rum och kollar på film, Rosa The Movie. Ska inte göra något speciellt idag bara vara hemma och ta det lungt. Shit, snart börjar skolan, om 2 dagar :O. Sommarlovet har gått skit snabbt, jag önskar att det va kvar några veckor på sommarlovet. Fast endå....längtar du till skolan? skriv gärna en komentar ;). Jag skriver mer lite senare och sen kanske ikväll, vi får se ;). Pussinussi ♥ // Jempa :)



Älskar den här bilden vet inte varför, den är bara cool ;)

Kräftskiva

Förlåt att jag inte skrev igår :(. Men det va kräftskiva så jag hann lixom inte. Nu ska jag berätta lite kort vad jag gjorde igår.

Lördag: Gick upp ungefär 10 och åt frukost, sen sa mamma att jag var tvungen att packa för vi skulle åka till landet *suck*. När jag kom till landet var jag med mina kära kusiner Jonatan och Johanna <3. Typ klockan 7 på kvällen var det kräftskiva i pubhuset och jag gick ner och år typ 10 kräfter eller nåt, sen gick jag upp till husvagnen, satt vid datan, kollade på teve och målade naglarna. Fast naglarna blev lite konstiga. Hur som helt så gick jag tillbaka till pubhuset och såg att mina kusiner hade kommit dit också så jag satt där och pratade med dom och sen dansade jätte många så då gick jag och dansade också. Juste glömde skriva att jag köpte ett nytt nagelack, lypsyl och nagelacksbortagnings medel :). Hade bra. Kram Jennifer


Storstädning :D

Hejsan alla<3
Idag har jag storstädat mitt rum :). Det blev faktiskt bra, jag möblerade om lite också. Har just kommit hem från centrum, men hittade inget dära :( så nu bloggar jag lite och kollar på teve. Skriver nog mer ikväll, men just nu kommer jag inte på något mer.


Bjuder på en gammal bild på mig och syrran :)<3

Kramar
Jennifer.

Misslyckad bakning -.-

Idag vaknade jag ungefär 11, fett skönt att få sova ut (har vaknat runt 9-10 den senaste veckan). Gick upp och åt frukost sen satte jag mig vid teven och kollade på Sjukhuset. Har precis bakat, dom hette typ 'Afrikanska muffins' men dom blev jätte äckliga och misslyckade -.- . Jaa, nu sitter jag i mitt rum och bloggar :D (it's funny) :).


Dom ser goda ut, men dom var verkligen sk*t äckliga.

Kramar
Jennifer.

Dagen med Johanna :)

Hejsan alla läsare<3
Idag har jag ju varit hos Johanna. Först satt vi vid datan i typ en och en halv timme eller mer, då blev hon hungrig så vi gick till köket och hon åt filmjölk. Medans så pratade vi om vad vi skulle göra, så då bestämde vi oss för att vi skulle
till Farsta centrum. Men vi gick bara typ halva vägen, sen orkade vi inte gå mer så vi tog bussen. När vi kom till Farsta centrum gick vi runt där lite och kollade i affärer. Nu sitter jag här i mitt rum, kollar på Paris Hilton´s My new BFF och ska kanske baka, vi får se :).



Kramar eran J <3


11:47

Drar om en timme. Jag och Johanna ska kanske bada om det blir fint väder, hoppas, hoppas, hoppas :p. Annars vet jag inte vad vi sak göra, men en sålänge e det ganska fint väder.



Love
Jennifer  ♥

Johanna, snart :)

Vaknade för typ en halv timma sen och e skit trött, gick upp och gjorde frukost. När det va klart gick jag upp till mitt rum och åt frukosten xD, det blev en as god macka och äppeljuice mums :D. Snart ska jag dra till centrum, köpa en remsa och åka till Johanna :). Så jag måste fixa mig snart.



Kram, Jennifer :)

Dagen me Diana & Johanna ♥

Idag har jag vart med Diana & Johanna. Jag mötte dom i farsta centrum och då gick vi runt lite där. Men efter en stund blev det så varmt så vi gick och badade :). Vi badade i typ 2 timmar, sen gick vi tillbaka till centrum och käka på donken. Vi satt där en lång stund och pratade, efter ett tag gick Diana hem så då satt jag och Johanna kvar en lång stund till :p. Jaa, typ efter den långa pratstunden på donken xD så gick vi till Glitter, där jag köpte ett par örhängen (bilder kommer) och sen gick vi till Six, där jag köpte en blomring (bilder kommer på det oxå). När Johanna åkte hem ringde jag pappa så kom han och hämtade mig i centrum för jag orkade inte gå xD. Nu sitter jag här vid datan, kollar lite i bloggar och chattar med Johanna :D. De här var min dag det, pusspuss <3


hmm...

Jag sitter här och funderar på om min blogg är fin eller inte. Skriv gärna en komentar vad du tycker :)

Puss o kram hela dan // Jempa :)

HEMMA ! :D

Hejsan alla, igår kom jag hem från norrland efter att jag har vart där i 3 veckor. Men nu kan jag skriva nästan varje dag :D. Ska snart gå ner och äta frukost och sen vet jag inte vad jag ska göra.

På lycksele djurpark :P

P&K // J


....

Hejsan, nu ska jag dra in till Lycksele och ska kanske gå på en djurpark.

P&K // Jennifer :)

RSS 2.0