Idrottsdag -.-

Hejsan svejsan bloggen<3 Nu sitter jag här ute typ i skogen och har lunchrast. Vi har idrottsdag idag och ska orgentera snart -.-. Ska gå nu så jag kan inte blogga mer:)hejdå//jennifer<3

Har inte bloggat på LÄNGE.....

Hejsan hejsan :)
Jag har inte skrivit på LÄNGE, bara för att jag har haft dataförbud. Fast jag får sitta vid mammas data ibland :).
Ska snart in till grannen och äta, ska bara fixa mig först.
Kram kram från lilla mig :)<3


Lunchrast:)

Hejsan bloggen<3 Nu sitter jag i korridoren i skolan och har lunchrast :). Är med Johanna och Hanna just nu. Aja ska in på lektion snart så jag orkar inte blogga mer:) Kramar // Jennifer <3

En galet rolig dag :D

Helluuu bloggen :)
Idag har jag varit på Gröna Lund med Johanna. Jag åkte allt förutom frittfall och tilt & bebis sakerna :).
Jag kom hem ungefär halv 8 och då typ åkte pappa och köpte donken till mig. Nu Sitter jag i mitt rum, kollar på TEEN CRIBS på mtv, haha jag kollar alltid på teve, har ni märk det? ;). Ska snart gå och sova, är skit trött efter en galet rolig dag på Grönan :D.



Puss och kram & godnatt ;) // J <3


Gröna Lund idag :D

Hejsan bloggen<3
Jag vaknade runt klockan 8 och gick upp till frukosten ;).
Idag ska jag och Johanna, Johannas mamma och min mamma till grönan :D. Yes ingen blev sjuk och set blev bra väder :). Nu har jag precis duschat, ååå...det var så skönt, kände mig så ofrech (HAHA STAVNING?).
Ska fixa mig lite och sen ska jag mot grönan jippi :).


Jag typ förra vintern eller nåt ;)

Pusshej // Jennifer <3


Goodnight :-*

Innan jag går och lägger mig, så ville jag bara säga godnatt till alla ni som läser min blogg. Måste gå upp ganska tidigt imorgon eftersom jag och Johanna kanske ska gå på grönan om det blir fint väder :D.
Nänu måste jag gå och fixa mig, är jätte trött.



Dröm söta drömmar // Jennifer :)<3


Kväll, 20:11

Sitter i mitt rum, och kollar på HOGAN KNOWS BEST :)
Äter även ostbollar, godis och dricker coca cola. Nu ska jag se klart på HOGAN KNOWS BEST, sen vet man aldrig om jag skriver mer ;).


P&K // J :)


Mini hårtork :)

Wiohiii....hittade just min mini hårtork :D.
Den är perfekt att ha med sig när man t.ex är ute och reser. Den är inte lika klumpig, och väger inte alls lika mycket som en vanlig, stor hårtork :).





Gud vad bra att jag hittade den :D.

Puss o kram // Jennifer ;)<3

Vilket? :)

Vilket badkar skulle du vilja ha? ;)

1.
2.
3.

1:an 2:an eller 3:an ? ;)

Fredag :D

Yes, nu är det äntligen Fredag :D.
Idag hade vi först NO, men jag kommer inte ihåg vad vi gjorde, hehe :).
Efter det hade vi Svenska, vi typ gick veckobrev och så fick vi våran matteläxa som ska lämnas in nästa Torsdag.
Det blev jätte äcklig lunch (somvanligt), det blev, antingen ravioli eller janssons frestellse (STAVING?).
Vi hade lunchrast i typ 50 min, då hade vi träslöjd/syslöjd, men jag hade träslöjd. Jag håller på att göra en hylla, som ska se ut som en shoppingpåse, fast i trä hehe ;). Sista lektionen var engelska, den började 13.05 och skulle egentligen sluta 14.05, men vi fick sluta 13.30 istället, för våran lärare mådde inte så bra och ville gå hem & vila typ, haha fett bra :).



Hoppas! Hoppas! Hoppas! Hoppas!

Okej nu undrar ni säkert varför jag skriver hoppas, men det är bara för att jag hoppas att det blir fint väder imorgon, för då ska jag och Johanna gå på grönan :D. Hoppas att det blir fint väder och att ingen av oss blir sjuka. Ni får hålla tummarna ;).

Skriver mer ikväll. Pusshej leverpastej // Jennifer :)<3

08:24

Snart ska jag börja vandra mot skolan, så jag kan inte blogga nu.
Men jag skriver mer när jag kommer hem ;)<3
Puss o kram hela dan // J :)<3

Dröm sött <3

Ville bara skriva godnatt. Är verkligen as trött, fast först måste jag bara fixa mig :).

Godnatt & sov gott sötisar ;)<3


Jag skulle lätt vilja ha den hära skogarderoben :)

Skulle ni vilja ha den? ;)<3

Torsdag, en lugn dag i skolan

Sorry för att jag inte skrev när jag kom hem från skolan, men jag gick direkt till teven och kollade på top model, som började klockan 4 och slutade klockan 5.

I skolan idag skulle vi egentligen ha Svenska, Svenska igen, NO, idrott och SO, men vi hade Svenska hela dagen förutom idrotten. På Svenskan läste vi ur våran bok och sen skulle vi typ hitta 15 svåra ord i den bokenb och skriva ner dom orden i ett skrivhäfte, sen skulle vi kolla i en ordbok vad dom orden betydde, och skriva ner det.

På idrotten körde vi först att vi skulle kasta frispey (STAVNING?) till varandra, sen typ skulle vi köra en annan sak, kommer inte ihåg vad det heter och det är jätte komplicerat att förklara. Till lunch blev det jätte äcklig köttfärssås med äckligt fullkorns spaggetti, så jag åt nästan ingenting, och när jag kom hem var jag skit hungrig.

Föresten...vad tycker ni om min nya bloggdesign?
Jag tycker att den blev skit fin. Det var syrran som gjorde den, för när jag gör så blir det nästan aldrig bra *har så dålig fantasi*.

Ska nog gå ner och ta en macka eller nåt, sen vet man aldrig om jag skriver senare ;).

Akon Feat. David Guetta - Sexy Bitch


Kramizzar // Jennifer ;)<3

Tessie häär! <3

Hej alla, Tessie här hjälpte syrran med henns blogg blev den bra?
Det hoppas jag i alla fall, pusspuss på alla Jennifers läsare.


http://ThereseAdelman.blogg.se

Love Tessie.



...

Tjaba, idag har jag varit i skolan somvanligt. Vi började med idrott 08.40, sen svenska :). Efter svenskan åt vi lunch, det blev någon äcklig fisk med tomatsås och skit äcklig potatismos usch bläää. Hur som helst så hade vi matte efter lunchrasten, vi jobbade lite i matteboken och efter typ en timma var lektionen slut, och då skulle vi gå direkt till B-spåket, som då är Tyska. Tyska är så krångligt med alla siffror och färger hit och dit xD. Vi hade Tyska i ungefär 45 min, tiden gick så himla fort, men det gör den väl när man har ruuligt ^^. Sista lektionen var M-tid, då vi hade klassråd, men det orkar jag inte skriva om, hehe ^^. Jag gick direkt hem och åt mellis, var verkligen jätte hungrig efter att inte ha ätit någon lunch alls, menmen. Nu har jag precis kollat klart på top model, asså shit jag kommer nog aldrig tröttna på det xD haha. Juste har också precis ätit middag, eller rättare sagt så åt jag middag för typ en timma sedan, höhö. Det blev hemmagjord hamburgare, men jag åt inte så mkt :). Just nu sitter jag och fungderar på vad jag ska skriva om för att min blogg ska bli roligare att läsa, snälla ge några förslag, skulle verkligen bli jätte glad över det :).


Mee and sis Vicky :)<3


Tråkig blogg

Snälla, jag behöver hjälp med en sak. Kan ni som läser min blogg säga vad ni vill att jag ska skriva om, så att den blir roligare, för just nu är min blogg bara TRÅKIG :( och det är bara runt 11 besökare hära. Aja puss från mig, ska skriva ett annat inlägg om vad jag har gjort idag :), kram <3


Tacksam för svar ;)<3


Rätt svar....

Nu ska jag säga det som var rätt på inlägget "Vem?"

Rätt svar var......



2. Brooke Hogan :)


21.44

Sitter nu och kollar på That's Amore på mtv :). Ska snart gå och lägga mig för jag ka typ gå upp halv 6 eller 6 imorgon bitti -.-. Ska fixa iordning mig nu så kan inte blogga mer, kanske bloggar innan jag ska sova men det beror på vad klockan är ;).


Baka baka liten kaka xD

Hejsan alla läsare :)
Har precis bakat choklad muffins, dom blev faktiskt bra hehe :p. Sitter nu och kollar på teve, Brooke Knows Best :). Aja, jag kanske skriver mer sen, men det är inte säkert för jag är ganska trött, menmen, ska njuta av choklad muffinsarna och kolla på teve nu :). Puss o kram // Jennifer ;)


Muffins formarna, med rosa rosor på, gulligt gulligt :)


Muffinsen som jag redan har tagit en tugga av xD

Vem?

Vem är detta?



1. Britney Spears
2. Brooke Hogan
3. Lady Gaga

?

Vilken frisyr passar Rihanna bäst?
1.  2.

1:an eller 2:an ? ;)


Tisdag, lååååång dag i skolan -.-

Helluuu, förlåt att jag inte skrev när jag kom hem, men jag orkade verkligen inte, ville bara kolla på teve och slappa lite :). Vi började 09.10 i skolan idag ch slutade 16.00, den första lektionen vi hade var engelska, det var huuurrr tråååkigt som helst, menmen. Kommer ej ihåg vad vi hade för lektioner efter engelskan men eller jag kommer bara ihåg att jag, Johanna och Maria hade matteprofil. Vi jobbade i våra matteböcker för det finns typ inget annat att göra där :p. När jag kom hem, satte jag mig vid teven och kollade på top model :) hehe.

Shit jag glömde att äta mellis, så nu är jag vrål hungrig, inte bra :(. Men jag ska endå snart äta, det blir wook ååå....det är så jävla gott, yumie :D haha.

Nu ska jag se om jag har några läxor, som jag måste göra. Fast jag tror att jag redan har gjort alla, men man kan ju alltid kolla ;). Krammizzar // Jempa <3


Syrran och jag i Egypten 2008 :)<3


08:13

Godmorgon alla ;)
Ska snart dra till skolan, men först tänkte jag att jag kunde skriva ett litet inlägg i bloggen :). Idag slutar vi typ kl 16.00 eller 16.30 -.-, höhö. Hur som helst så ska jag fixa klart mig ;).

PuSs Å kRaM // jEmPa :)<3

Jag i 5:an :)

RSS 2.0