Sötaste...!♥

Hejsan!

Nu sitter jag här i mitt rum och kollar på Cribs och gosar med sötaste hamstern ever! Nämligen min hamster, Pärla! ^^
Har inte orkat gå ner i köket och se om vi har ingredienser till att baka kladdmuffins, så jag antar att det får bli någon annan dag istället då, haha!

Klockan är bara 20.47 men jag är endå super trött och funderar på om jag ska gå och lägga mig, hmm...vet inte riktigt ännu. Men men...nu såg jag att det kom ett mejl från Facebook, så ska väl ta och kolla det nu.


Love you Pärla! ♥


Rubrik?

Det blev ingen städning idag, orkade inte dammsuga och sånt skit!

Men istället blev jag så himla sugen på att baka, så jag tror att jag ska gå ner i köket och baka kladdmuffins, blev jätte sugen på det, hoppas bara att vi har ingredienser ^^

Skriver mer senare.


Städa?

Hejhej ^^

Nu sitter jag i mitt rum och kollar på top model 2 och äter en godisnapp som jag köpte på Grönan igår.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, hade bara lust att skriva ett inlägg ^^

Men men...nu ska jag iaf börja städa mitt rum....för hoppningsvis xD



Love
Jennifer ♥


Skooooor!



Kollade runt lite på Nelly.com och såg dessa söta skor ^^
Dom kostar bara 299 :- och finns i storlekarna: 36,37,38,39,40,41!

Vill verkligen ha dom, så himla söta, och dessutom så ser dom sköna ut, inte såna skor som man får skavsår av ^^


Onsdag, bara ta det lugnt

Hejhej och förlåt för att jag inte skrev något igår, men jag var på Gröna Lund med min kusin, Jonatan från 11.30 och så kom jag hem typ 21.00 och var så himla trött så jag gick direkt upp och fixade mig och gick och la mig.

Jaja, vaknade för ungefär 2 timmar sedan och då låg jag bara kvar i sängen och latade mig framför teven tills nu.
Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, har ju varit på Grönan 2 dagar i rad nu och imorgon ska jag på bio med Johanna och vi ska se eclipse om det finns biljetter kvar, hoppas, hoppas, hoppas!
Juste, gå in på Johannas blogg och se på henens nya design som jag har gjort. Komentera gärna också ^^


Jag och syrran i Cypern! ♥


Måndag, Gröna Lund!

Hejsan!

Kom hem för typ 30 minuter sedan. Har varit på Gröna Lund med Johanna idag. Vi kom dit 12.00 och det var ingen kö när man skulle få åkbanden för dom öppnade ju 11.00.
Min kusin kom typ nyss, han ska sova här för vi ska till Grönan imorgon och han bor ju liksom i Tyresö och då blir det lite krångligt för han att åka och så.
Juste, jag glömde att säga att jag åkte frittfall och tilt för första gången idag också, så jävla roligt asså :D
Åkte den vanliga frittfall 4 gånger och tilt åkte jag 5 gånger!


2 designer på g.

Fan vad varmt det är i mitt rum, det är +26grader :O
Håller på att svettas ihjäl fast jag har fönstret öppet. Jaja, nu sitter jag och håller på med en design och header till Johannas blogg och när den är klar så ska jag fixa en design och header till Victorias & Helins blogg ^^
Det är så kul att göra designer, för jag blir alltid så nöjd med det jag gör och det brukar dom som jag gör designer åt också bli!

Men nu ska jag fortsätta med Johannas design.


Muppad bild..


Söndag, home sweet home...!

Hejhej!

Kom hem från landet nyss, så himla skönt.
Ska typ börja städa mitt rum nu, det ser ut som ett bombnedslag, och så måste jag rensa massa grejer & städa Pärlas bur..hur ska jag orka...!

Solen skiner och det är varmt ute så jag ska nog gå ut och läsa en liten stund innan jag börjar med städningen, för jag måste läsa klart en bok som jag håller på att läsa, fast egentligen orkar jag inte läsa ut den boken. Det är tredje Twilight-boken och jag är typ bara på sidan 200 och det är typ 300 sidor kvar + att jag måste läsa fjärde boken också, eftersom jag har köpt den, och sen så har det kommit ut en annan Twilight-bok också. Men helt ärligt så börjar jag tröttna lite på dom böckerna, filmerna är mycket bättre. Men aja, får se hur det blir med de.


Cypern 2010!

Love
Jennifer ♥


26/6 Lördag

Jag vet att det har varit sämst uppdatering i helgen, men jag har inte suttit vid datorn denna helg så jag har inte haft möjligheten att blogga, typ.
Och jag tror inte att det kommer vara så bra uppdatering nu under sommaren, men jag ska verkligen försöka att slänga in så många inlägg som jag kan. Så sluta inte läsa min blogg för att jag kanske inte uppdaterar så mycket, försätt läsa den för efter sommaren kommer jag nog blogga somvanligt igen, med massa inlägg om dagen.

Jaja, hur som helst, igår vad det ju midsommarafton och mina kusiner tvingade mig att dansa runt midsommarstången, haha, typ "små grodorna" och dom danserna xD
Men men....det var iaf en riktigt lyckad midsommarafton!

Idag vaknade jag 12.00 av att min kusin, Johanna, kom och knackade på dörren och frågade om jag ville gå tipspromenad med henne och Jonatan och jag sa ja, så jag fixade mig bara lite och sen gick vi ut i skogen på tipspromenad.
Aja, ska kanske gå och lägga mig snart är jätte trött och jag ska försöka att inte vaknade så sent imorgon, för vi ska hem och jag vill hem NU från det här tråkiga landstället, men i och för sig...det har varit kul nu i helgen eftersom släkten från Norge kom hit som ni kanske redan vet.


Orkar inte ha en bildbomb från Cypern 2010, men istället så kommer det komma bilder i olika inlägg, som här ovanför...syrran och jag i Cypern 2010! ♥


...!♥

Sitter och knarkar denna låt:


Yolanda Be Cool vrs. DCUP - We No Speak Americano


Dom spelade den hela tiden på pop-expressen på Grönan och nu ÄLSKAR jag fan den! ♥


Torsdag, släkt från Norge!

Asså jag vet att min uppdatering är skit dålig men jag har aldrig tid att skriva nu för tiden för det händer så mycket på dagarna och så, speciellt om det är fint väder, som det var varit den här veckan!
Men bara så att ni vet liksom, om ni tror att jag har tröttnat på bloggandet, så ska ni veta att det har jag absolut inte!

Aja, kom till landet för typ 2 timmar sedan och då träffade vi min morbror, hans tjej och våran kusin som kom hit igår från Norge.
Juste, imorgon är det ju midsommarafton! Hur ska ni fira midsommarafton i år? ;)
Själv ska jag ner till midsommarstången och kolla när dom andra typ dansar och sen ska vi äta en god lunch, eller gör man det innan kanske? Aja, och sen ska vi typ äta middag, mys mys! ^^


Nytagen bild...!

Love
Jennifer ♥


Torsdag, godmorgon

Godmorgon ^^

Vaknade nyss och nu sitter jag bara här och kollar på teve, det är Våra Bästa År på 3:an.
Idag ska jag inte göra något speciellt, eller jag ska till landet men det är inte så speciellt xD

Nu ska jag nog gå ner och äta frukost, är vrålhungrig!


Nytagen mobbad morgonbild....!


Onsdag, sorry!

Förlåt för den sugiga uppdateringen idag, men har inte varit hemma på hela dagen.
Det började med att jag åkte till Johanna och då gick vi till Sjöängen och skulle bada, men när vi kom dit så var det sjukt mycket folk dära och då började vi vandra hem till Johanna igen. Men på vägen till henne så kom hon på att vi kunde åka in till Grönan, så vi gick hem till henne och hämtade hennes guldkort och lite sånt och sen åkte vi hem till mig och hämtade mitt guldkort och sånt. Sen åkte vi till Slussen och sen till Grönan. Vi kom dit typ 17.00 men vi hann endå vara dära i 5 timmar för vi åkte hem 22.00.
Nu sitter jag bara hära i mitt rum och ska snart gå och lägga mig, är extremt trött!



Godnatt! ♥


Onsdag, ska dra snart

Tjaba!

Detta blir nog ett ganska kort inlägg för jag vaknade för 30 minuter sedan och då sms Johanna mig och frågade om vi skulle göra något idag, och jag sa JA! Vi ska typ någonstans och bada, najs najs, för det är ju varmt ute också.
Men nu måste jag börja fixa mig, ska hinna duscha också.



Love
Jennifer ♥


!

Nu ska jag stänga av datorn. Så....

....Godnatt! ♥


Tisdag, Grönan :D

Kom hem för nästan 2 timmar sedan. Har varit på Grönan sen klockan 12 med Johanna, men vi var bara där tills klockan 8 för det var sjukt mycket folk. Haha, han den dära killen med blå tröja var där idag igen, han som var där förra gången vi var på Grönan, och han kollade somvanligt sjukt mycket på mig :O
Aja, nu ska jag hoppa in i duschen, mitt hår är typ fullt av sockervadd xD



Love
Jennifer ♥


Guldkortet :D

Kom hem för kanske 30 minuter sedan. Har vart och köpt Guldkortet på Gröna Lund :D
Så nu har jag äntligen ett. Imorgon ska ju jag och Johanna dit, skojsigt värre, och jag kanske kommer åka fritt fall då, men har inte lovat henne ännu. I såfall har jag liksom åkt allt!
Aja, nu ska jag snart stänga av datorn, det kanske blir ett till inlägg lite senare, och sedan ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon för vi ska vara på Grönan när dom öppnar.


Bild tagen från Gröna Lunds hemsida, för min webb cam krånglade när jag skulle ta en bild ;)

Love
Jennifer ♥


Glass glass i stora lass lass

Hej hej ^^

Sitter här och äter glass och chattar med min kusin vitamin, kolla gärna hans blogg: http://jonatanholgersson.blogg.se ;)
Han skulle nog bli jätte glad om ni komenterade också!

Nej, men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag typ byta sängkläder och sånt skit som man måste göra lite då och då.


Någon mer än jag som tycker att dessa skor är riktigt grymma? ;)


Måndag, webbar med kusin vitamin

Sitter typ och tråkar i mitt rum, fast det är ganska skönt att inte göra någonting typ, måste ju ladda tills imorgon, när jag ska på Grönan. Ska typ vara dära från att dom öppnar tills dom stänger tror jag, så najs asså :D

NEJ! Kom på att jag måste städa mitt rum, det är rätt så stökigt och det här kanske låter konstigt, men....jag mår dåligt när mitt rum är stökigt, vet inte varför och det konstigaste är att jag inte gillar att städa :O
Men aja, nu måste jag väl börja städa.



2 jätte vackra bilder som jag tog förra Torsdagen! ^^
Vem är mästerfotografen? Haha! xD


10.31 -.-

Godmorgon!

Vaknade för typ 1 timme sedan, kan verkligen inte fatta hur jag kan vakna så tidigt när det är sommarlov, helt sjukt ju :O
Idag ska jag bara vara hemma och ta't lungt, men imorgon ska jag iaf på Grönan med Johanna :D
Hoppas bara att ingen blir sjuk eller att det blir dåligt väder, fast jag läste någonstans att det skulle bli 22+grader och sol imorgon, så vi får väl hoppas att det stämmer också!

Nu ska jag gå ner i köket och fixa frukost.


Nytagen morgonbild! Lite mobbad, men vad gör det? ^^


Godnatt ♥

Godkväll kära läsare ^^

Nu sitter jag här i mitt rum och har precis mumsat i mig en macka med apelsin juice till. Är så himla trött så jag ska stänga av datorn nu och sedan ska jag gå och lägga mig. Ska kanske se på någon film, om jag orkar, och sedan somna till den ^^


Saknar er GRYMT MYCKET även fast det bara har gått typ nästan 2 veckor sedan skolavslutningen! ♥


Chokladbollar

Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har varit "upptagen" typ hela dagen. Eller typ 2 timmar efter jag skrev det förra inlägget så skulle vi äta middag och vi åt med grannen och efter det så bakade jag och Jocke (grannen), chokladbollar som blev hur goda som helst, och sen har fixade Jocke Spotify till mig och efter det så gick vi in till dom och jag kom hem nyss.
Aja, nu ska jag gå ner och typ äta en macka eller nåt, är vrålhungrig.



Dom blev faktiskt riktigt lyckade för att vara första gången på typ 100 år som jag bakar sådana!


Söndag, Home sweet home

Hejsan alla söta läsare! ^^

Kom nyss hem från landet, så najs asså. Det är så himla tråkigt på landet, man kan typ inte göra någonting dära förutom att vara med kusinerna, om dom är där, sitta vid datorn och sms, typ no life liksom -.-
Aja, nu sitter jag i alla fall och kollar på Kanadas next top model och ska snart ner och äta någonting, är vrålhungrig!



Love
Jennifer ♥


Boring

OM JUST DIG


FULLSTÄNDIGT NAMN:
Jennifer ***** *******.
BOR: Stockholm.
SMEKNAMN: Jempa, Ärtan & Uffie.
INTRESSEN: Vänner, Shopping, Semester.
SKOLA: De du.


HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..


SAKNAT NÅGON: Aa.
ÅNGRAT NÅGOT: Ja!
LJUGIT: Kommer inte ihåg.
SVIKIT NÅGON: Nej, eller tror inte det iaf.
KÄNNT DIG SÄMST: Några gånger.
GRÅTIT: Ja.
SKRATTAT: JA, nästan hela tiden.
VARIT SJUK: Nix :)
VARIT UTOMLANDS: Var ju i Cypern, kom hem igår ju.
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: Aa.


KÄNSLOR


GRÅTER DU OFTA:
När jag är ledsen, ibland glädjetårar och när jag skrattar mycket.
SKRATTAR DU OFTA: När jag inte gråter :P
HUR KÄNNER DU DIG JUST NU?: Glad :D
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: Ja.


KÄRLEK!


FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD:
Nej.
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: Beror på...
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Ingen aning.
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Nej.
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: Ingen...
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: Typ..
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Men ja?
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: Snälla, bra personlighet, söta/snygga ^^
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: Både och!
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: Bara han är längre än mig så är det okej.
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Spelar faktiskt ingen roll.


UTSEENDET PÅ DIG


BRUNETT ELLER BLONDIN:
Blondin.
ÖGON FÄRG: Gröna :D
LÅNGT ELLER KORT HÅR: Långt.
SNYGG ELLER FUL: Inte ful direkt, men inte särskillt snygg, enligt mig själv ;)
NÖJD ÖVER DIG & DITT UTSEEND: Nja...
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER?: Har väl hänt :P
ELLER TVÄRTOM ?: Till mig har dom inte sagt något sånt iaf.
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Ja! :D
HAR DU LÅNGA NAGLAR: Har alltid det, passar inte med korta naglar.
SMINKAR DU DIG: Bara mascara, varför ska man gömma sig bakom en massa smink?
VARFÖR,ÄR DU INTE VACKER UTAN?: Vet inte?


Middag

Tjaba.

Har precis ätit middag och det blev kött med potatisgratäng, riktigt gott. Innan det så var jag nere hos våra kusiner i deras husvagn och spelade badminton och kollade på Det kungliga bröllopet som jag har sagt att jag absolut inte skulle se, men så blev det inte. Aja, nu sitter jag och laddar över bilder från Cypern och sen lite senare eller någon annan dag kommer det en bildbomb, men alla bilder kommer inte vara med, för det kommer vara över typ 700 bilder :O




Love
Jennifer ♥


Frukost

Så, nu har jag precis ätit frukost och nu väntar jag på att mamma ska komma tillbaka. Hon är och köper ett par mjukisbyxor till mig, för dum som jag är så glömde jag att packa ner några byxor till landet. Så jag har bara med mig massa klännigar :P

Aja, nu ska jag logga ut och fixa mig, mamma kommer nog när som helst, och sen ska jag vara med kusinerna.


J,J,C


Lördag, kom hem igår

Hejhej :)

Vaknade nyss, och nu sitter jag med mina kusiner, Jonatan och Johanna i våran husvagn och äter godis ^^
Även fast jag inte har ätit frukost ännu, haha.
Kom hem igår, vid 17.00 landade flygplanet på Arlanda och det regnade. Man ville verkligen inte komma hem till kalla Sverige, ska f*n flytta utomlands när jag blir äldre x)
Aja, nu ska jag nog käka frukost och sen ska jag klä på mig kläder, går fortfarande runt i pyjamas, och gå ut och göra någonting. Kan inte sitta inne hela dagen, dessutom så är det fint väder ute också!


 Söta Johanna kusin och jag. Tog bilden för 1 minut sedan ^^

Love
Jennifer ♥


Cypern, sista dagen :'(

Tja tja!

Har inte skrivit så mycket i bloggen som ni kanske har märkt, men jag är fortfarande på Cypern fast jag åker hem imorgon :'(
Vill inte hem, skulle f*n kunna stanna här i typ 1 år till, kanske flytta hit också hahahhahah. Aja, idag har det varit skit varmt ute, så man kunde knappt ligga och sola i 5 minuter. Man var tvungen att gå och bada hela tiden. Det var +38grader i skuggan och +55grader i solen :O
Jaja, nu ska jag stänga av datorn och så ska vi gå ner och kolla på någon show, och jag tror att dom skulle trolla, haha fattar aldrig hur dom gör xD


Haha! Bilden från i Söndags!:P

Pusshej!


21.35 här i Cypern! :D<3

Tja tja! :D

Idag var det lite mulet på morgonen så vi bestämde oss för att gå till Ayia Napa och se om det fanns något bra shopping ställe och det fanns det. Fast jag köpte inget idag, vi ska tillbaka dit någon annan dag. Efter en stund så blev det jätte varmt så vi gick in på donken som finns dära och köpte varsin glass ^^
Sen gick vi tillbaka till hotellet och satte på oss badkläder och gick och solade & badade. Nu ska jag låta Therese skriva i sin blogg, typ, och sen ska vi gå ner och se om det är någon show någonstans på hotellet, som det brukar vara på kvällarna här.
Men ha en fortsatt trevlig kväll.



Puss och kram!


I Cypern! :D<3

Heeej! :D

Har inte skrivit i bloggen sen i Torsdags, men jag tror att dom flesta av er vet att jag är i Cypern. Kom hit i Fredags och jag hann till och med sola och bada :D
Idag har det varit 35 +grader i SKUGGAN och typ 40 +grader i SOLEN! Har solat och badat också, som man brukar göra utomlands, fast.....jag har brännt mig, buhuhuhuhu, jag ser f*n ut som en tomat :'(
Men jag hoppas att det går bort och att jag blir brun istället. När jag kommer hem så kommer det komma upp en bildbomb från Cypern, men den kommer nog på Lördag eftersom jag kommer hem på kvällen på Fredag.

Juste, idag fyller syrran år, GRATTIS på 16 årsdagen syster! :D<3


Jag i lobbyn just nu ^^

Love
Jennifer <3


Måla naglarna


Hhi, två små bilder som jag tog nyss! ^^

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag måla naglarna och sen ska jag kanske gå och lägga mig, måste ju gå upp klockan 3 i natt, så jag vet inte om jag ska vara uppe tills dess eller om jag ska gå och lägga mig.
Aja, nu ska jag hoppa in i duschen!

Pusshej! ♥


Vinnaren...

Nu har jag räknat rösterna och vinnaren i "Veckans blogg-tävlingen" är......


Http://glaaaamorus.blogg.se GRATTIS! :D♥


Nu kommer du få en länkning i min blogg i en hel vecka ^^
Länkningen kommer finnas i menyn där det står "LÄNKAR"!

Grattis återigen! ♥


Middag

Hejhej alla mina små söta bloggläsare ^^

Har precis ätit sista middagen i Sverige på 1 vecka :(
Det blev pannkakor med bananmos på, mums! Det är riktigt gott och har ni inte testat med bananmos på pannkaka någon gång så rekomenderar jag verkligen det. Det är mycket godare och nyttigare än med socker och sylt och sirap, för dom som brukar ha det ;)



Love
Jennifer ♥


Rubrik?

Hejsan ^^

Har riktigt tråkigt. Sitter i mitt rum och typ ruttnar. Ska nog gå ut en liten stund, men vet inte vad jag ska göra ute. Ska typ sms någon och fråga om den kan göra något idag, fast i och för sig, jag måste packa! Är riktigt seg med det, ska nog vänta tills mamma kommer hem så hon kan hjälpa mig, haha! xD

PS: Glöm inte att rösta på vem ni tycker ska bli veckans blogg. Klicka HÄR för att komma till det inlägget! Tävlingen avslutas nog ikväll, vi får se hur det blir!




Syrran stylade mig i Måndags, inte de bästa poserna jag gör men men...det får duga! ^^


Bildbomb från skolavslutningen i 6:an :( ♥

Nu kommer lite av bilderna från skolavslutningen igår...







































Så, det var lite av bilderna från igår. Men jag måste be dom som tog bilder från skolavslutningen, att skicka dom bilderna till mig. Och jag vet att vissa bilder är lite suddiga och så, men vad f'n gör det? ;)

Om någon av er som är med på några bilder inte vill att jag ska ha dom i bloggen så är det bara att säga till mig så tar jag bort dom! ^^


....-.-'

Packar fortfarande....-.-'
Vet inte vad jag ska packa ner i handbagaget. Har packat klart kläder, det blev typ bara massa klänningar haha.

Vill gå ut och göra någonting med någon. MEN jag måste packa -.-'
Det är så tråkigt. Aja, nu ska jag se om jag hittar någon väska att packa i -.-'



Tråkigt inlägg, jag vet, men jag var bara tvungen att skriva detta, annars skulle jag bara tänka på det typ hela dagen. Sån är jag....!


Torsdag, godmorgon

Godmorgon! :D

Vaknade för ungefär 30 minuter sedan och jag är fortfarande typ helt dööd, men jag kunde inte somna om så jag satte mig vid datorn istället ^^
Idag blir det ingen Grönan med Johanna, för jag måste packa, hann inte packa allt igår och  om jag skulle ha gått på Grönan idag så skulle jag vilja vara där tills det stänger, alltså 23.00, och då skulle jag inte hinna packa när jag kom em, då skulle jag bara vilja sova, för jag ska upp typ 03.00 eller tidigare på natten -.-'
Aja, nu ska jag gå ner och äta frukost, håller på hungrar ihjäl.


En nytagen mobbad morgonbild, men men...jag bjuder!


Packa packa packa...

Sista inlägget för idag då.
Måste packa klart, men jag vet inte vad jag ska ha med mig för kläder. F'n vad skönt det skulle vara om man kunde packa ner hela garderoben så att man slapp bestämma vad man skulle ha med sig för kläder.
Aja, nu ska jag sluta babla och fortsätta med packningen.

Nu kommer bilden på klänningen som jag sydde på syslöjden:


Blev den fin? Hiss eller Diss? ^^♥


Outfit



Hårband - H&M?
Klänning - Kappahl
Skor - Din sko


SOMMARLOV!!! :D♥

HEJ! :D

Är så himla glad! För nu är det äntligen SOMMARLOV, wooohooo.

Vi började 10.30 och då gick vi till "ljushallen" och kollade på när musikprofilen sjöng lite, och vi var där i typ 30 minuter. Sen gick vi till klassrummet, fick GRÄDD TÅRTA med JORDGUBBAR på, bullar, kakor och saft. Och så fick vi våra "intyg" eller vad det heter, och jag fick ingen ogiltig frånvaro, så himla glad jag är! :D
Sen slutade vi och då gick jag, Hanna, Felicia, Glacier, Maria och Cissi, till kiosken och köpte godis och läsk och sen gick vi hem till Cissi och kollade på film. Vi kollade först på "Kick-Ass" och sen på "Brüno". När jag kom hem så satte jag mig vid datan och sen kom mamma och pappa hem, och dom frågade om jag ville ha donken idag, och jag sa ja, så jag och pappa åkte och köpte det och nu sitter jag bara här i mitt rum, skriver i bloggen, chattar och ska snart börja packa, eftersom vi ska till CYPERN om 2 dagar, och imorgon så ska jag och Johanna kanske gå på Grönan, så då kommer jag inte hinna packa. Men men...nu ska jag börja med packningen.

PS: Bilder på min klänning som jag sydde klart igår kommer när jag har tid, likaså med bilder på Dagens Outfit och bilder från dagen.



Love
Jennifer ♥


Nu...

Hej!
Nu har precis Victoria och dom åkt hem, så nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ta fram kläderna tills imorgon. Yes, imorgon är det skolavslutining och sen så är det ju SOMMARLOV i typ 10 veckor, f*n vad najs asså :D
Aja, detta blir nog det sista inlägget för idag, för jag ska fläta håret i småflätor så att det blir lockigt imorgon, hoppas det blir bra.

Juste, jag var ju hos frissan för några timmar sen och det blev jätte kort, buhuhuhu, jag ville egentligen inte klippa mig men jag var ju tvungen eftersom mitt hår var jätte slitet i topparna.
Okej, nu kanske jag överdrev lite, det blev inte super kort, men jag saknar f'n mitt längre hår, nu kommer en bild på hur mitt hår ser ut, ni kanske inte ser någon skillnad men det kanske är svårt att se på bild!


Det är typ 10 cm kortare än vad det var innan.

Godnatt sötisar! ♥


Tisdag - najs

Hejhej!
Orkar inte berätta om skoldagen mer än att jag blev klar med min klänning i syslöjden, yes, äntligen, och att vi fick sluta klockan 1, najs :D
Nu ska jag snart gå och klippa mig, och antingen så ska jag klippa lugg eller bara topparna, vad tycker ni?
Juste, idag kommer Victoria och hennes familj hit för dom ska fira Therese i förskott, det kommer bli så kul.

(Bilder på min klänning kommer snart, måste bara ta kort på den först)



Love
Jennifer ♥


Veckans blogg....

Nu äre så att jag är med om att bli veckans blogg hos Annika.
Skulle vara så himla gulligt om ni kunde rösta på mig. Rösta gärna på mig, http://annikaekman.blogg.se/2010/june/veckans-blogg-1.html#comment

Puss och kram! ♥


.

Nu ska jag gå och lägga mig.

Puss och godnatt! ♥

Bildbomb från igår





















































Här var lite bilder från igår. Orkade inte lägga upp exakt alla. Vissa bidler bjuder jag på!


Skor

Dagens fynd...



Ballerinaskor från Din Sko - 299 kr


Måndag - 2 dagar tills skolavslutningen och 4 dagar tills CYPERN! :D♥

Hejhej!

Idag började vi egentligen 08.00, men jag gick inte till den första lektionen för jag skulle till ögonläkaren, för jag skulle få såna dära droppar i ögonen och jag kunde inte se på över typ 3 timmar, skit jobbigt, eller jag kunde se men allting var jätte suddigt och om någon skrev något på typ sms så såg jag inte ens att det var bokstäver, det såg bara ut som svarta streck -.-
Aja, jag kom till skolan 10.15 och då satt klassen och kollade på en film, och efter lunchen så fortsatte vi att kolla på filmen och så slutade vi 14.00. Då mötte jag upp Mikaela och så gick vi hem till mig för hon hade glömt sin jacka här igår. Nu kom jag nyss hem, har varit och köpt nya skor till skolavslutningen som är på Onsdag :D

Nu sitter jag och kollar på top model 13 och ska snart lägga upp skorna som jag köpte idag, i bloggen och sen får ni troligtvis en bildbomb från igår, om jag orkar.


Gammal bild!

Love
Jennifer ♥


Ändrade mig ^^

Jag ändrade mig.
Jag lägger upp en bildbomb imorgon istället, för nu ska jag stänga av datorn, hoppa in i duschen, välja vad jag ska ha för kläder imorgon och sedan ska jag gå och lägga mig. Men jag skriver ju mer imorgon.

PS: Glöm inte att rösta på vem som ska bli veckans blogg. Klicka HÄR för att komma till det inlägget!



Puss och godnatt! ♥


Dagens somriga outfit



Klänning från H&M


Är det Söndag? :O

Hej!

Förlåt så himla mycket för den dåliga uppdateringen, men jag har inte suttit vid datorn idag, släkt och vänner har varit här och firat syrran som egentligen fyller år den 13 juni, men då är vi ju i Cypern, fast jag, mamma och mormor ska fira henne dära. Åh, tänkt att det bara är 5 dagar kvar tills vi åker, omg!!!! :D
Aja, snart kommer en bildbomb från idag + dagens outfit.



Love
Jennifer ♥


Lördag - sorry

Hej :)

Asså förlåt för att jag inte har skrivit något i bloggen idag, men jag har storstädat mitt rum, ni kan inte ana hur dammigt det var, hade f*n inte städat det på över 1 månad, har blivit så lat :O
Mikaela hjälpte mig att städa också, och så städade hon hallen här uppe, syrran och jag har som en egen hall, eller hur man ska säga ^^
Men nu sitter iaf jag och Mikis här i mitt rum och äter godis & kollar på Sommarkrysset. Hon ska sova här idag också, för hennes familj skulle till deras "landställe" och Mikaela ville inte följa med så hon fick sova här idag igen.
Men nu ska jag gå ner och hämta coca cola, är törstig.



Love
Jennifer ♥


Hemma igen - godnatt

Hellu! ^^

Kom nyss hem. Hart varit hemma hos Mikis och hämtat grejer för hon ska sova över här idag :D
Vi var där ganska länge och gosade med hennes söta hamster, Mini, hon är såååå söööt!! ^^
Sen påväg hem igen så gick vi till Mikis farbror och matade katterna som dom har där, för dom var inte hemma, så Mikaela hade lovat att hon skulle dit och ge katterna mat. Vi gick hem typ 23.15 och kom hem nyss för vi gick segt haha! xD
Men nu ska jag låta Mikis skriva i hennes blogg, http://mikaelabengtssons.blogg.se och sen ska vi kolla på någon film, eller i skolkataloger, hihi.


Nytagen bild...!

Puss och godnatt! ♥


Rubrik?

Snart kommer Mikis hit. Vet inte vad vi ska göra, typ gå ut till lekplatsen och ta bilder kanske? Aja, nu ska jag stänga av datorn men jag skriver ju mer lite senare :)


Nytagen bild, typ 2 minuter gammal :P

Love
Jennifer ♥


Tacos ^^

Har precis ätit middag, det blev tacos mums så gott det var! ^^
Nu sitter jag och messar med Mikis, vi ska typ ut snart, eller jag tror att vi ska ut, det är ju så himla fint väder ute och jag har extremt tråkigt. Men vi får se vad vi hittar på, hihi.


Bild från igår...


Fredag - najs dag

Hejsan :)

Idag började jag 08.10 istället för 09.10, men jag var tvungen att gå till syslöjden och jobba med min klänning. Var där tills 11.50 för då skulle vi äta lunch, sent, men det var någon specialgrej. Så jag har bara haft syslöjd hela dagen och är snart klar med min klänning, ska bara "finslipa" lite på den ^^
Vi slutade klockan 13.00 istället för 14.05, så najs asså :D
Och efter skolan åkte jag in till stan och mötte upp mamma i Gullmarsplan och sen gick vi runt på stan lite.




Love
Jennifer ♥


Torsdag, sista inlägget, typ?

Hejsan :D

Jag tror att detta blir sista inlägget för idag, för jag är så himla trött och vill bara sova, men först måste jag duscha :P
Så ja, jag hoppar väl in  duschen nu, men jag skriver ju såklart mer imorgon.



Puss och godnatt sötnosar ^^ ♥


Länge sen...



Tröja - Lindex
Jeans - ?


Torsdag - Najs

Hej ^^

Idag började vi 08.45 istället för 08.10 bara för att vi skulle till Vår Teater och se på någon "musikal" skit. När den var slut så gick vi tillbaka till skolan och jag, Evelyn och Hanna direkt till matsalen och åt, men resten av klassen gick upp till klassrummet för att ha lektion. Men jag, Hanna och Evelyn är skolpoliser och vi skulle på någon "skolpolisgala" eller vad det heter och den häll på i typ 3 timmar -.-' Men det var bättre än skolan iaf.

Så den här dagen har varit jätte najs, med inga lektioner alls!


Gjorde 2 små flätor imorse och satte upp dom tillsammans bakåt som ni kanske ser på bilden ^^

Love
Jennifer ♥


GAHAHA! XD

Haha, vet ni vad jag kom på nu? xD

Att jag och Victoria hittade på en låt när vi var på Birka Paradise och den handlar om en läkerol xD

Här kommer den:

Läkerolen ligger i taxfreen,
Läkerolen ligger i taxfreen,
Läkerolen ligger där,
Läkerolen ligger där,

åh vi tar det igen,

Läkerolen ligger i taxfreen,
Läkerolen ligger i taxfreen,
Läkerolen ligger där,
Läkerolen ligger där,

Haha, visst är vi duktiga, vi är f*n bäst, haha! xD
Erkänn att den var bra xD


Nya Flip Flops

Dagens fynd...




Från Intersport - 100 kr


Veckans blogg finalisterna

Vet att jag inte har lagt upp "finalisterna" i veckans blogg tävlingen ännu, men jag har helt enkelt inte orkat och haft tid, men nu har jag tid så jag tänkte lägga upp finalisterna i min blogg nu. Ni vet säkert hur man gör. Ni röstar på den blogg ni vill ska vinna, sen så utser jag vinnaren, den som har fått flest röster vinner. Man får bara rösta på sig själv 1 gång.


                                Http://glaaaamorus.blogg.se
1.

                               Http://ffaannyyf.blogg.se
2.

                              Http://jagkallaslilljosse.blogg.se
3.

                             Http://falicialindberg.blogg.se
4.

                              Http://ellinoorlinder.blogg.se
5.

                                 Http://victoriaochhelin.blogg.se
6.

                                     Http://dhlm.blogg.se
7.

                                    Http://typmiig.blogg.se
8.

                              Http://valentinasmajli.blogg.se
9.


Som ni kanske märker så tog jag med alla som anmälde sig, men det var bara för att det var så några och så orkade jag inte bestämma vilka som skulle vara med och inte ^^
Och om ni undrar varför 2 av dessa bloggar inte har någon header i detta inlägg och bara bloggnamnet så är det så att man inte kunde ta headerna från deras bloggar! ^^

PS: Tävlingen avslutas någon gång när jag kommer hem från Cypern, åker om 9 dagar! ^^
Rösta på nu!


Onsdag, underbara väder ^^

Förlåt för att jag inte har bloggat något idag, men det är så himla fint väder, sol och typ +31 grader och då vill man ju vara ute så mycket som möjligt.
Aja nu ska jag berätta lite om min dag idag.
Vi började 08.40 med idrott men jag var inte med bara för att jag hade jätte ont i halsen och hostade jätte mycket "/ Jag ville så gärna vara med, men har man ont i halsen så ska man ju inte det, + att det var sista idrotten för 6:an :(
Sen så hade vi Svenska, men jag jobbade inget satt bara och "chillade" eller vad man ska säga och sen var det lunch. Efter lunchrasten hade vi matte och vi skulle göra någon "mattekluring" som var helt omöjlig så jag tappade tålamodet, tog sönder pappret och gick och slängde det i papperskorgen haha xD
Sen skulle vi egentligen ha B-språk men våran lärare var sjuk och det fanns ingen vikarie så vi fick håltimme :D
Då gick jag, Isabella, Laura, Maria, Cecilia och Felicia ut och körde typ "basket". Sista lektionen skulle egentligen vara M-tid, men istället så gick vi ner till Farsta biblioktek och lämnade böcker om man hade några och sen gick vi till donken och då fick vi glass av våran lärare, McFlurry marängswiss, så himla snällt av han. Efter det gick jag, Hanna, Glacier, Maria och Cecilia tillbaka till bibliokteket för Glacier skulle låna några böcker och sen satt vi där och pratade jätte mycket, haha vi glömde till och med bort att vi var på ett bibliotek så vi pratade jätte högt och skrattade xD
När jag kom hem så gick jag upp till mitt rum och lämnade väskan, kollade på teve i typ 15 minuter och gick ut och cyklade lite. Nu har jag precis kommit hem från centrum, skulle fixa om min klocka återigen och sen köpte jag nya flipflops också.
Men nu ska jag gå ner och äta middag.


J,J,C

Love
Jennifer ♥


Tisdag 1/6-2010

Idag började vi 09.10 och slutade 14.00 istället för 16.00 men det är bara för att vi har haft SO historia exakt hela dagen. Först skrev vi lite och sen kollade vi på en film. Den var ca 3 timmar lång, men vi hann inte se klart den innan vi skulle äta lunch, så vi kollade klart på den efter lunchrasten istället. När filmen var slut så slutade vi.
Nu har jag precis ätit mellis och nu kollar jag på MADE.



Love
Jennifer ♥


RSS 2.0