Fredags kväll....

Hejsan bloggen<3
Nu e det kväll,men jag pallar inte skriva så mycket. Aja,jag åt middag,det blev potatisgratäng med kyckling (mums). Just nu sitter jag i mitt rum,kollar på teve,chattar och skriver i bloggen. Orkar inte skriva mer nu men jag kanske skriver senare.

Puss & Kram<3


Ett par fina skor<3

Äntligen Fredag

Hejsan bloggen<3
Yes,äntligen är det Fredag. Idag i skolan har vi haft svenska,matte,idrott m.m. Shit,på Måndag ska vi till grönan med klassen (jag får inte bli sjuk). Jag orkar inte skriva så mycket men jag skriver mer senare.

// Jennifer<3

   



Ännu en kväll...

Hejsan bloggen<3
Nu har våra gäster åkt hem och jag satte mej direkt vid datan och satte på teven. Jag kollar på "Hjälp! Jag är med i en Japansk teve show" *haha det är så jävla sjukt* xD så att jag måste kolla på det. Aja jag chattar också lite på msn med Rebecca och Frida (dom gick i min förra klass). Nu orkar jag inte skriva mer för jag är skit trött och pallar inte tänka.....så......hejdå<3.

PuSs OcH kRaM // Jennifer<3



KSSS mjukisar

Hejsan bloggen<3
Nu kom mamma hem och hon kom upp i mitt rum å visade mej ett par KSSS mjukisar som hon sa va mina. Asså ni förstår inte hur glad jag blev :).

Puss // Jennifer<3


KSSS mjukisar!

En tråkig Torsdag

Hellu bloggen<3
Idag har jag vart i skolan,det va tråkigt. Först hade vi engelska,det va skit tråkigt,sen hade vi NO och vi hade NO-prov. Efter det åt vi lunch,det blev pannkaka (ganska gott). Efter lunchrasten hade vi matte,vi hade ett matte-prov. Asså gud vi hade 2 prov på en dag,det är för mycket. När vi skulle ha idrott efter matten så hade alla glömt jumpakläder *hahahahaha* så vi fick bara göra badminton och schuach (fan vet inte hur det stavas!?). Sista lektionen va bild,vi skulle rita en bild om sommaren och jag ritade solnedgång vid vattnet. Jag gav den till Diana som minne eftersom hon ska byta skola i 6:an :( . Fan va jag kommer gråta på skolavslutningen :'( . Just nu sitter jag i mitt rum,kollar på teve,skriver i min blogg. Har typ inget att skriva om mer men jag kanske skriver mer ikväll *ska få gäster*.

P&K bloggläsare // Jennifer<3




Haha jag å Diana på skolgården xD <3 LOVE YOU<3<3<3<3<3

Godmorgon

Godmorgon bloggen<3
Vaknade för typ en timma sen och har duschat,ätit frukost å fixat mej så då hade jag lite tid att skriva i bloggen. Klockan är just nu 07:14 så jag ska gå till skolan om en halv timme. Just nu kollar jag på teve,smsar med Hanna och skriver i bloggen,kollar på "the Tyra Banks show". Aja,har inget mer att skriva om men skriver mer när jag kommer hem från skolan.

Loveyah<3



Onsdags kväll...

Hejsan hoppsan bloggen<3
Nu har det blivit kväll och jag är skit trött även fast klockan bara är tjugo i 9. Jag kollar på teve och sitter vid datan men ska snart gå och sova typ. Jag kollar på "rent hus",det är äckligt men roligt,vene varför. Imorgon vet jag inte om jag ska gå till skolan,känner mej lite dålig efter cyklingen :/. Aja pallar inte skriva mer idag.

Puss<3



En jobbig Onsdag

Hejsan bloggen<3
Idag har jag vart i skolan,förs hade vi svenska,sen gick vi till vår teater och kollade på en typ teater "Askungen" det va det sämsta jag någonsin har sett,asså dom hade typ inte övat. Aja när vi kom tillbaka från teatern åt vi lunch,det blev pastasallad. På lunchrasten gick jag,Hanna,Johanna och Amie hem till mej och Hanna för vi skulle hämta våra cyklar,och Johanna sov hos mej igår så hon hade också sin cykel här. Vi skulle på cykelutflykt med våran idrottslärare och en annan lärare,asså vi cyklade i 2 timmar (skit jobbigt) -.- . Nu sitter jag i mitt rum,kollar på teve och sitter vid datan,jag kollar på "top model" =D . Nu orkar inte jag skriva mer men jag kanske skriver mer ikväll.....så......hejdå<3

Puss<3



Shit! Hur kan man ha såna skor!?

                                                                 

Måndag i skolan<3

Hellu bloggen<3
Idag har jag vart i skolan. Först hade vi engelska,skit tråkigt. Efter engelskan hade vi matte,det va också as tråkigt,sen hade vi lunch,det blev thaisoppa med kyckling,asså gud va gott det va,jag åt 3 gånger xD. Nu orkar jag inte berätta mer vilka lektioner vi har haft. Men när vi hade slutat gick jag,Hanna och Johanna till kiosken för Hanna skulle köpa tuggummi :) . Sen gick vi till en busshållsplats och pratade *haha* xD. När jag kom hem åt jag mellis sen gick jag upp till mitt rum och kollade på teve,det va top model. Det är skit bra,och fett synd Megg åkte ut :( . Nu sitter jag i mitt rum,kollar på teve,inne på msn och skriver i min blogg. Men har inget mer att skriva om,skriver mer ikväll.

PPUUSS OOCCHH KKRRAAMM // JJEENNIIFFEERR <33




Fett fin solnedgång på landet<33

Godmorgon...<3

Godmorgon bloggen<3
Nu har jag duschat,ätit frukost och fixat i ordning mej. Just nu kollar jag på teve,jag kollar på "The Tyra Banks show". Snart ska jag gå till skolan så jag måste sluta blogga nu. Men jag skriver mer i eftermiddag.

Puzzar och Kramizzar // Jennifer<3



Visst e klänningen fiin!?<3

Nu...Söndags kväll<3

Hej bloggen<3
Det här kommer bli ett ganska kort inlägg. Nu sitter jag i mitt rum,kollar på teve och ska snart gå och sova för jag börjar få huvudvärk. Jag har precis ätit upp min glass som pappa kom med upp till mitt rum. Aja jag ska gå och fixa i ordning mej nu,men jag bloggar mer imorgon efter skolan.

Puss och kram till alla mina bloggläsare // Jennifer<3


Jordgubbsglass<3

Söndag...<3

Hejsan hoppsan bloggen<3
Idag vaknade jag av att jag hörde en gräsklippare. När jag hade ätit frukost gick jag och Therese ner å diskade i diskhuset,sen när vi kom hem packade vi ut ur bilden och sen åkte jag och pappa till centrum för jag skulle kolla på ett par skor,men jag hittade inga. Efter det åke vi hem och åt middag,det blev grillad kosv med bröd (as gott). Sen gick jag upp till mitt rum och fixade min blogg lite. Nu sitter jag fortfarande i mitt rum,chattar med Johanna,kollar på teve och skriver i bloggen. Jag orkar inte skriva mer nu men jag kanske skriver mer lite senare ikväll om jag hinner.

PUSS OCH KRAM // Jennifer <3 ♥


Johanna<3

Rosa och svart!









Rosa och svart är så jävla snyggt tillsammans.

Mitt drömhus :)<3
















Är huset fint!?<3

Saknar er galet mke tjejOr ♥

Ni är saknad.....

Diana ♥<3

Johanna ♥<3

Amie ♥<3

Hanna  ♥<3

Asså fan,saknar er enormt mycke <3

Lördag<3

Helluu bloggen<3
Idag har jag sovit ganska länge. När jag hade fixat i ordning mej åkte jag,mamma,pappa och Theresé å skulle handla. Först åkte vi till Nuevo,en klädaffär,sen åkte vi till åkersstyckerbruk och skulle kolla på skor,men vi hittade inga,efter det åkte vi till hedlandet och där köpte jag ju dom där legginsarna och den där gosedjurshunden som jag skrev i förra inlägget. Aja när vi hade vart där åkte vi runt lite Mariefred,asså omg det är skit fint där. Sen åkte vi tillbaka till husvagnen och jag provade mina leggins,dom satt perfekt. Efter det gick jag ner till mina kusiner och dom ville att jag skulle var med dom och leka burken så jag va det *hehe* :) . Sen skulle jag gå upp till våran husvagn lite senare och äta middag,det blev köttfärssås och spaghetti (eeeeeeeeuuuuww). Efter vi hade ätit gick jag in i husvagnen och satte mej vid datan. Nu ska jag kolla på en film med min syrra och våran kompis Mathilda,så jag kan inte blogga mer,men jag skriver kanske mer imorgon.

Pussar och Kramar till alla mina bloggläsare // Jennifer<3


 Me <3

Dagens fynd

Dagens fynd......



Hittade ett par leggings på hedlandet för 100 kr.



Hittade en ensam gosedjurshund också på hedlandet för 60 kr.



Det sista,en godispåse från hedlandet,haha.

Mariefred är en vacker stad

Hej,idag har jag vart i Mariefred. Det är skit vackert där,vi såg ett jätte vackert hus som jag skulle kunna tänka mej att bo i. Fast det inte är i Stockholm,men det skit samma.



Mariefreds kyrkan och hamnen.



Ångloket i Mariefred.



Gripsholm slott i Mariefred.



Bageri i Mariefred.


Kan det aldrig sluta regna!? -.-'

Asså kan det aldrig sluta regna!? -.-' . Det slutade regna en liten stund runt klockan 6 men sen började det igen. Jag och syrran http://ThereseAdelman.blogg.se sitter i husvagnen och mamma å pappa e hos några kompisar nån annan stans på campingen. Jag kollar in lite bloggar som t.ex http://Exslussivee.blogg.se http://Billiesflicka.blogspot.com http://Johannabergendahl.blogg.se http://Amiey.blogg.se och http://Sweetgirls.blogspot.com . Orkar inte skriva mer nu,har skit tråk så om ni kommer på något som jag kan göra skriv det i komentarer.

Pusshej från en uttråkad Jennifer -.-' <3




Jävla regn,kan det aldrig bli sol !?



Såja,mycket bättre xD

Söta sommarkläder



Söt sommarklänning från ginatricot



Fina sommarkläder också från ginatricot



Söta sommarkjolar från ginatricot



Sjuukt söta skor! skulle vara jättefint med en kort vit klännig och rosa hårband :) åååååh, sommar! :D


Fredag kväll...<3

Hejsan bloggen<3
Det här kommer bli ett kort inlägg. Just nu sitter jag och kollar på teve,äter chips och dricker läsk. Jag kollar på talang 09,det är fett bra :) . Idag har jag vart inne hela dagen för det har regnat och så finns det inget att göra här på landet. Aja har inte gjort nåt mer idag så........hejdå......<3

Pussar å Kramar // Jennifer <3


 



Shutter glasses









Någon som vet vad man köper såna här shutter glasses,om ni vet skriv vart i komentarer.

I LOVE THEM !!!!!! <3

Om Jennifer <3

Namn: Jennifer
Födelsedag: 12 April          
Hemstad: Stockholm / Farsta
Ögonfärg: Gröngrå
Hårfärg: Blont
Längd: 145 cm
Högerhänt/Vänsterhänt: Högerhänt
Stjärntecken: Vädur
Skostorlek: 35-36
Är dina föräldrar skilda: NEJ!
Det första du tänker på när du vaknar: Gå upp!
 
FRAMTID:
Namn på barn: Orkideé,Stella,Alexander,Filip
Vad vill du bli när du blir gammal: Rik
Drömjobbet: Reseledare

FAVORIT:
Mat: Lite olika 
Sport: Dans
Glass: God!
Nummer: Har inget speciellt
Tuggummi: Mint
Helgdag: Julafton
Årstid: SOMMAR!
Tandkrämssmak: Typ mint


THIS OR THAT:
Pepsi/cola: Cola
Mc Donalds/Burger king: Donken
Choklad/vanilj: CHOKLAD
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg: Köttätande
Tv/film: Spelar ingen roll
Gitarr/trummor: Haha ingeting!
Adidas/nike: Adidas
Kinesiskt/mexikanskt: Grekiskt
Kakor/paj: Skink å ostpaj 


Hahahhaha skämt!




Hahahah snacka om att Fjortisar ser lika fula ut,blondiner som brunetter whatever!?

Fredag på landet -.-' <3

Hejsan hoppsan bloggen<3
Ännu en tråkig dag på landet. Idag har jag bara vart inne och suttit vid datan för det har regnat,men nu ar det slutat så jag kanske ska gå ut innan maten. Jag är skit trött för jag och min syrra somnade typ klockan 2 inatt. Vet ni varför? Vi hade myror i våra sängar *skit äckligt* . Aja skit samma nu har jag inget att skriva om,men jag skriver mer ikväll.

P&K // eran Jennifer <3



It's raining -.-'

Hej bloggen<3
Fan det går inte att gå ut,det typ spöregnar -.-' . Asså man kan bara sitta vid datan och trååka,men aja skit samma det är kul att sitta vid datan. Men kanske inte hela tiden<3. Just nu sitter jag i förtältet på landet. Jah skriver mer senare.

Puzzhej // Jennifer <3


Jag <3

Tack syrran <3

Jag vill tacka min käraste syster http://ThereseAdelman.blogg.se för att hon hjälpte mej så att min blogg blev finare. Tack så jävla mycket.           // din syster Jennifer <3


Tess <3


En rolig Onsdag i skolan.....<3♥

Hejsan bloggen<3
Idag har jag vart i skolan,de va fett najsigt för det va sista skoldagen för den här veckan. Först hade vi svenska,vi gjorde en sak som jag inte kan förklara. Efter det hade vi lunch,det blev äcklig sjömansbiff med potatis och sås (eeeeeuw). På lunchrasten va det fett roligt,jag,Amie,Adna,Johanna och Diana va på skolgården och vi tog lite bilder *haha* :D . Rasten tog slut jätte fort ,fett synd :( . Då hade vi mattelektion (skit tååkigt),efter det hade vi en kort rast,efter rasten hade vi svenska igen fast i två timmar. Då gjorde vi "huset" ,de va kul. Aja,nu sitter jag i husvagnen och kollar på rent hus. Men jag har inget mer att skriva om idag.........såååå..........hejdå<3

Puzzar och Kramizzar alla alla som läser det här // Jennifer ♥



Adna,Amie,jag,Johanna och Diana <3♥


Tisdag.......<3♥

Hejsan bloggen<3
Det här kommer bli ett ganska kort inlägg. Aja idag har jag vart i skolan,vi hade engelska,träslöjd och lite andra saker. Jag hade ont i magen hela dagen så jag gick hem sista lektionen. Men jag hade velat gå hem tidigare för jag hade så jävla ont att jag grät,men jag fick inte gå hem :( . Nu sitter jag i mitt rum,kollar på teve och sitter vid datan. Jag orkar inte skriva mer nu,men jag kanske skriver mer imorgon.

PuSs OcH kRaM // Jennifer ♥ <3


Najsig bild ♥ <3♥

Ännu en kväll...<3

Hejsan bloggen<3
Nu är det kväll och jag har hunnit äta middag och gjort lite andra saker. Jag åt grekisk mat,det va gott *mmm*. När jag hade ätit klart gick jag upp i mitt rum,kollade på teve och satt vid datan. Just nu sitter jag i mitt rum,kollar på talang 09 och bloggar lite,å så chattar jag på msn. Men nu har jag inget mer att skriva om idag,jag skriver mer imorgon.

P & K alla bloggläsare // Jennifer ♥






En vanlig Måndag i skolan...<3

Tjohej bloggen<3
Idag har jag vart i skolan. Vi hade engelska på morgonen,skit tråkigt. Till lunch fick vi fiskbullar (eeeeeuuuuuuwww),asså det är skit äckligt.  Efter lunchen hade vi musik,och jag å Johanna spelade synt. När musiken va färdig hade vi svenska. Jag,Hanna och Sofia gick till skolans bibliotek. Jag skulle göra färdigt en uppgift,och när jag va klar med den så bloggade jag lite som ni redan vet. Nu sitter jag i mitt rum,kollar på teve,chattar och bloggar. Men jag har inget mer att skriva om just nu. Jag kanske skriver mer ikväll.

Pussar och Kramar till alla // Jennifer <3








Blogga i skolan...<3

Hejsan bloggen<3
Just nu sitter jag i skolans bibliotek och har prrecis gjort klart uppgiften som jag skulle göra. Jag är med Hanna och Sofia,som sitter och spelar nåt spel på en annan data. Dom sitter och pratar skit mycket medans jag inte har något att säga så jag sitter helt tyst (kanske pratar med dom lite). Aja jag ska gå upp till klassrummet nu men jag bloggar mer när jag kommer hem.

Puzz å Kram // Jennifer <3




Fina blommor <3

En Söndags kväll...<3

Hellu bloggen<3
Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har mest vart i mitt rum,suttit vid datan och kollat på teve. När jag hade kollat på teve och suttit vid datan i några timmar gick jag ut och grillade med pappa. Vi skulle äta grillad kyckling med potatisgratäng till middag (gotttttt). Efter vi hade ätit gick jag och min syrra upp till hennes rum,vi skulle ta några bilder på mina ögon xD . Nu sitter jag i mitt rum,kollar på teve och skriver i bloggen. Mer än såhär har jag inte gjort idag. Skriver mer imorgon.

Puzzhej // Jennifer ♥




Mina ögon ♥

Kärlek ♥ <3

Kärlek till syrran

Kärlek till alla mina vänner

Kärlek till mamma och pappa

Kärlek till hela min släkt

Godmorgon <3

Hejsan bloggen<3
Vaknade för några timmar sen och tänkte bara skriva ett kort inlägg. Jag vaknade,satte på teven och åt frukost. Jag kollade på Robinson 09 reprisen och nu kollar jag på talang 09 reprisen. Kommer skriva mer lite senare idag,men just nu orkar jag inte.




Puss o Kram till alla // Jennifer <3 ツ




 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0