Tandläkaren!

Hello! ♥

Idag började vi 08.10, så ingen sovmorgon för oss inte :(. Vi hade Svenska och vi läste i typ 30 minuter och sen hade vi Svenska igen, men då jobbade vi med "ÖN", eller jag satt mest och pratade med Johanna och Hanna, haha :D. När Svenskan var slut så hade vi NO och matte sammtidigt :s. När klockan var 10.45 så gick jag, för jag skulle till tanläkaren på kontroll, och jag hade inga hål i tänderna, och jag fick till och med beröm för att jag var duktig att borsta tänderna :D.
Farmor följde med till tanläkaren och efter tanläkarbesöket så gick jag och farmor och åt lunch på Café Passage i centrum, vi åt en varsin räkmacka, men ingen av oss orkade äta upp hela, för det var så mycket, haha :).
Nästa Tisdag så ska jag till tanläkaren igen, för då kommer det vara en "tandspecialist" dära och då kommer dom kolla på mina tänder lite, och sen så säger dom när jag kommer få tandställning och så, men jag tror inte att dom säger det på Tisdag, haha :D. Längtar verkligen tills jag får tandställning, mina tänder är FULA som fan nu xD.

Kom hem för ungefär en halv timme sedan och nu kollar jag lite på teve somvanligt, haha.
Snart kommer Johanna hit, hon ska sova här idag eftersom vi ska åka skidor imorgon med skolan och hon bor liksom ganska långt ifrån skolan och hon har egna skidor och så :D.
Men skriver mer sen.


Jag tog bilden våren 09 :)

Puss och kram! ♥


Komentera här sötnos♥

Kommentera inlägget här:

Ditt namn sötnos ♥:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag kan se)

Din blogg, om du har ♥:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0