Godnatt

Ska inte gå och lägga mig riktigt än, men detta blir iaf sista inlägget för idag, så säger godnatt nu! ♥


You shine like the sun

Hejsan!

Kom precis hem igen. Var och köpte nya gympaskor eftersom att jag har idrottsdag imorgon och mina andra gympaskor har blivit för små. Kan kanske lägga upp bild på mina nya lite senare eftersom att dom är såååå snygga (haha jag driver), men dom är iaf vita med lite rosa på :)

Nu ska jag äta lite middag, sedan ska jag plugga Engelska & Svenska, för jag har prov i dom ämnerna nästa vecka, så uppdaterar mer senare.


Cypern 2010, saknar! ♥


Onsdag, hemma

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Började 08.10 och skulle ha matte MEN våran lärare var inte där och det kom ingen vikarie så vi fick håltimme, blev så himla irriterad för jag skulle liksom kunna ligga och sova just då om dom hade sagt att det var håltimme. Men men...jag och Julia gick en liten promenad i det sköna vädret istället.

Nu ska jag äta någonting och sedan ska jag gå ut och sola en liten stund, så vi hörs sen.


Bild från igår, hos kusinerna!

Love
Jennifer ♥


Hemma igen - Godnatt!

Hej hej! :)
Kom precis hem. Var och firade min kusin Vega, som fyller 1 år idag, så grattis till henne! ♥

Nu ska jag plugga lite, för jag har Tyska prov imorgon, kommer nog inte gå så jätte bra, men jag ska ändå göra mitt bästa höhö. Men sen när jag har pluggat lite, så ska jag duscha, sen fixa mig lite och sova, så kommer nog inte skriva nå mer inlägg idag. Men ni får ha det så bra! ;)


Felicia & jag!


Börjar blogga igen - Varning för långt inlägg, haha!

Ska nog börja blogga igen, och kommer skriva när jag har tid och lust :)

Jaja idag var det skola, och det var sjukt nice för vi började 09.20 med M-tid, sen hade vi Svenska, lunch och sen skulle vi ha idrott men ingen lärare kom så vi fick håltimme...och det var sjukt roligt för det var värsta kriget i gympasalen/omklädningsrummet, killarna och tjejerna kastade vattenballonger och sånt på varandra HAHA!
Sen efter håltimmen var det SO och då hade vi vikarie, så det var nice och efter det skulle jag och Felicia egentligen ha profil-matte i 1 och en halv timme, men våran lärare sa att vi inte behövde gå på den så vi slutade halv 3 istället för 4, nice!

Men nu känner jag att det här inlägget börjar bli lite för långt haha, men jag kommer skriva lite senare.


Storasyster & jag! ♥


RSS 2.0