Söndag, tråkigt väder..

Heeej!
Hann inte blogga mer igår, för var med mina kusiner hela kvällen och då satt jag inte vid datan. Vi åkte ut med deras båt typ klockan 9 och kom hem runt 12 på natten, sjukt mysigt var det.

Nu kom jag precis hem från landet, skööönt! Fast vädret suger så det finns typ ingenting att göra, hmm..
Kommer inte på något att skriva om nu, så skriver nog kanske lite senare istället.


Lördag, har tråkigt

Hejsan!

Har så himla tråkigt för jag är på landet (husvagnen) och det finns ingenting att göra, så vet inte direkt vad jag ska skriva.

Typ kom precis tillbaka för jag har varit och handlat lite med mamma, pappa och min kusin Johanna, men nu gör jag ingenting. Ska nog lägga mig i sängen ett tag och vila lite, för har sjukt ont i huvudet, tror att det beror på väderomslag -.-

Medans jag vilar ska jag försöka komma på något roligt att skriva om, för det här inlägget blev sååååå tråkigt hehe. Men skriver mer senare dåra.


Jag & Victoria!

Love
Jennifer ♥


Don Omar - TabooÄLSKA! ♥


Onsdag, godmorgon!

Godmorgon världen! :)

Vaknade precis och gör inget speciellt. Helt sjukt skönt med sommarlov när man kan sova hur länge man vill (även fast jag har vaknat tidigt dom senaste dagarna), och slippa skolan.

Vet inte vad jag ska göra idag, bara ta det lugnt tror jag och sen lite senare idag kanske jag ska åka med pappa som ska köpa Guldkortet på Grönan till mig, hoppas jag får det.

Juste, som jag skriver varje gång när jag har haft "bloggpaus", så kommer jag bara blogga när jag har tid och lust, och det är kul att mina söööööta läsare är kvar även fast jag inte har bloggat på jätte länge.


Min outfit på skolavslutningen + klackskor!

Love
Jennifer ♥


RSS 2.0